Kuva: AOP

Selena Gomez kertoi ensisuudelmastaan näyttelijätähden kanssa: "Yksi elämäni hirveimmistä päivistä"

09.03.2020 15:15 - Milena Raappana

Selena Gomezin ensisuudelma tapahtui kameroiden edessä 12-vuotiaana Dylan Sprousen kanssa.

Suudelmat tv-ohjelmissa ja elokuvissa eivät aina ole yhtä eteerisiä ja lämminhenkisiä, miltä ne näyttävät. Tämän todistaa laulaja-näyttelijä Selena Gomezin, 27, ensisuudelma, joka tapahtui Disneyn The Suite Life of Zack and Cody -ohjelmassa, joka tunnetaan suomeksi nimellä Zackin ja Codyn viiden tähden elämää

Ohjelmaa tähdittivät kaksoset Dylan ja Cole Sprouse, 27, joista jäkimäiseen Selena oli nuorempana palavasti ihastunut.

- Olin rakastunut Cole Sprouseen... Olin koukussa siihen ohjelmaan ja luulin meidän olevan joku päivä yhdessä, Selena kuvaili ihastustaan The Kelly Clarkson Show -ohjelmassa.

Kun Selena eräänä päivänä oli mukana ohjelmassa sivuroolissa, hän ei kuitenkaan päässyt osoittamaan rakkauttaan Colea kohtaan. Sen sijaan hän joutui roolissaan suutelemaan Colen veljeä Dylania. 

- Sitten olin vierailevana tähtenä ohjelmassa, mutta pussasin hänen veljeään enkä saanut suudella Colea... Se oli ensisuudelmani - kameran edessä! Se oli elämäni yksi hirveimmistä päivistä! Selena kuvaili kuitenkin samaan aikaan nauraen. 

Cosmopolitan-julkaisu kertoo, että Selena on aikaisemminkin kertonut kokemuksestaan mediassa. Hän valaisi Twist Magazine -julkaisulle yksityiskohtia tapahtumasta:

- Itseasiassa nojauduin suutelemaan häntä ja minulla oli silmät kiinni hieman liian aikaisin, joten päädyin suutelemaan puoliksi ohi hänen huuliensa. Se oli lopulta kiusallisin suudelma koko maailmassa. Mutta olin 12-vuotias, joten se oli ihan ok ja hyvä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Selena Gomez yllätti faninsa täysin uudella biisillään - onko viesti Justin Bieberille?

Lue myös: Selena Gomez otti pienen niskatatuoinnin - faneilta ristiriitainen vastaanotto

Lähde: Cosmopolitan, Twist Magazine

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat