Kuva: AOP

Angelina Jolien tyttäret kärsivät terveysongelmista - erimielisyydet Brad Pittin kanssa kuopattu

11.03.2020 17:15 - Ella Haura

Parin liitto päättyi vuonna 2016 riitaisaan eroon.

Hollywoodin entinen unelmapari Angelina Jolie, 44, ja Brad Pitt, 56, erosivat vuonna 2016, mikä johti usean vuoden mittaiseen oikeustaisteluun. Pari ehti hankkia liittonsa aikana kuusi lasta, joista puolet ovat biologisia ja puolet adoptoituja.

Kaksi heidän tyttäristään joutui hiljattain lääkärin veitsen alle terveysongelmien vuoksi. Tilanne osoitti, että Pitt ja Jolie ovat valmiita jättämään erimielisyytensä lastensa vuoksi, uutisoi E!News.

E!Newsin mukaan ex-pariskunta on laittanut leikkausten takia omia aikataulujaan täysin uusiksi. Pitt jätti muun muassa menemättä British Academy Film Awards -gaalaan, koska halusi olla lastensa tukena. 

Jolie kirjoitti tyttäristään koskettavan kirjoituksen Time-lehteen paljastamatta kuitenkaan tarkempia yksityiskohtia.

"Olen viettänyt viimeiset kaksi kuukautta leikkaussaleissa vanhimman tyttäreni Maddoxin, 18, tukena. Muutama päivä sitten myös hänen pikkusiskonsa joutui lonkkaoperaatioon", Jolie kirjoittaa Time-lehden artikkelissa.

Lapset ovat toipuneet operaatioista hyvin, kertoo E!News. Jolie kirjoitti Time-lehdessä olevansa ylpeä myös pojistaan, jotka ovat olleet suuri tuki siskoilleen. 

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien oikeustaistelu on jumahtanut - syynä arvokas viinitila

Lue myös: Huhut liikkuvat - painostiko Brad Pitt Angelina Jolien avioliittoon?

Lähde: Time, E!News

Uusimmat