Kuva: Senja Rapila

Pyhimys meni sovitusti keikalle ja sai aikaan somekohun - perustelee nyt valintaansa MTV:lle

13.03.2020 14:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pyhimys aiheutti somessa kohua, kun ilmoitti esiintyvänsä alle 500 ihmisille.

Hallitus on suositellut, että kaikki yli 500 ihmistä vetävät tapahtumat peruttaisiin tai siirrettäisiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemäksi. Useat artistit ovatkin jo päättäneet joko siirtää tai perua kaikki kevään konserttinsa.

Räppäri Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, 38, aiheutti eilen pientä kohua ilmoittamalla, että aikoo vetää konserttinsa Turussa alle 500 ihmisille, ja teki myös niin. Useat ihmiset eivät ymmärtäneet, miksi Pyhimyksen täytyi ylipäätään esiintyä, kun koronavirus jyllää Suomessa.

Pyhimys kommentoi vastikään tilannetta MTV:lle.

– Tuntuu oudolta, että ihmiset ottivat tämän niin henkilökohtaisesti. Ikään kuin olisin rikkonut karanteenia. En vähättele ongelmaa, mutta tuntuu, että tässä oli vähän ylireagointia mukana. Tilanne etenee alueellisesti eri tahtia ja Varsinais-Suomen alueella on vasta viisi todennettu.

Hallituksen suositus keikkojen perumisesta oli tullut vain muutama tunti ennen kuin Pyhimyksen oli tarkoitus astua lavalle.

-  Itse ajattelen niin, että menen sen mukaan mitä on sovittu. Keikan järjestäjä halusi tapahtumaan pitää sovitusti, joten menin paikalle. Kaikki meni hyvin ja paikalla oli se vähän vajaa 500 ihmistä. Tarjosin yleisölle lavalta Coronaa.

Pyhimys myös sanoo, että tiedottaminen olisi ehkä voitu hoitaa toisella tavalla. Hän on myös pyrkinyt vastaamaan kaikille niille, joiden mielestä keikan vetäminen ei ollut oikein.

-  Olen saanut jonkun verran palautetta, olenko idiootti ja onpa ahnetta. Olen vastannut jokaiseen viestiin kattavasti.

Koko haastattelun voit lukea täältä.

Lue myös: Pyhimys tuo legendaarisen levy-yhtiön Suomeen - ensimmäinen kiinnitys Evelina!

Lue myös: Pyhimys avautui somessa huhutusta aviokriisistä: "Läheisteni vuoksi oikaisen joitakin oletuksia"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat