Kuva: AOP

Näyttelijätähdestä leviää hurja video - tarttuu naista kurkusta ja haastaa tappeluun

07.04.2020 14:15 - Milena Raappana

Variety-julkaisu on vahvistanut videolla olleen näyttelijä Ezra Miller ja että kyseessä oli vakavasti otettava kiista.

Viikonlopun vaihteessa netissä lähti leviämään video Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvien näyttelijästä Ezra Milleristä, 27, jossa hän käy naiseen fyysisesti käsiksi. 

Video on kuvattu 1. huhtikuuta Islannissa Reykjavíkissa sijaitsevan baarin edustalla. Aluksi klipin aitoutta ja tilanteen vakavuutta epäiltiin, mikä sai netissä leviämään erinäisiä meemejä yhteenotosta. Paikallisen baarin Prikið Kaffihúsin järjestysmies kuitenkin vahvisti Variety-julkaisulle, että kyseessä oli todellinen kiista ja Milleriksi identifioitu mies poistettiin tiloista. 

Baarissa aikaa viettänyt lähde kertoi Varietylle, että tilanne sai alkunsa, kun innokas ja "liian päällekäyvä" fanijoukko tunnisti Millerin. Tilanne eskaloituessa näyttelijä menetti malttinsa, mikä purkautui etenkin videolla näkyvää naista kohtaan. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lyhyellä videolla mies kysyy: "Halusitko tapella? Niinkö haluat tehdä?", tarttuu naista kurkusta ja työntää tämän jonkinlaista metallista vaunua vasten. Tämän jälkeen hän edelleen kurkusta pidellen työntää naisen maahan. Tässä vaiheessa videota kuvannut henkilö yllättyneenä tilanteen suunnasta yrittää rauhoitella miestä, ja pian videon kuvaaminen loppuu. 

Useat mediat ovat olleet yhteydessä Millerin edustajaan Warner Brosilta. Jutun kirjoittamishetkellä yrityksestä ei olla kommentoitu asiaa.

Harry Potter -maailmaan sijoittuvan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvien lisäksi Miller on näytellyt muissakin nimekkäissä elokuvissa, kuten Elämäni seinäruusuna, Ihan yössäBatman v Superman: Dawn of Justice ja Justice League

Lue myös: Huhhuh, mitä asuja! Miehet kiinnittivät huomion muotialan jättitapahtumassa - katso

Lue myös: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat 2 -elokuvasta lisätietoja: "Viittauksia Harry Potter -elokuviin"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat