Kuva: AOP

Zac Efron aiheutti viime viikolla High School Musical -kohun - näyttelijällä kuitenkin hyvä syy

20.04.2020 11:15 - Milena Raappana

Zac Efron ei laulanut livestriimissä ja tuotti pettymyksen faneille. Syy on kuitenkin ymmärrettävä.

Viime viikolla näyttelijä Zac Efron, 32, tuotti pettymyksen faneilleen, kun hän ei laulanut  The Disney Family Singalong -livestriimilähetyksessä muiden High School Musical -tähtien kanssa. Laulamisen sijaan Efron vain esitteli katsojille musiikkiesityksen. 

Elokuvasarjan ohjaaja Kenny Ortega kertoi Deadline-julkaisulle, että Efronilla oli syy, miksi hän ei osallistunut We're All in This Together -esitykseen. Ilmeisesti aikataulu oli tähdelle turhan tiukka. 

- Emme saaneet Zacia kiinni ennen kuin oli myöhä, mutta kun saimme, hän totta kai heti hyppäsi mukaan. Otimme kaikkiin yhteyttä todella nopeasti — ja heidän henkensä voi nähdä ja miten he kokoontuivat kodeistaan käsin. He huomasivat tämän olevan mahdollisuus vahvistaa lähetykseen osallistujien henkeä, Ortega kuvaili tilannetta. 

Cosmopolitan-julkaisun uutisoinnin mukaan Efronin kanssa High School Musical -elokuvissa näytellyt Monique Coleman kertoi TMZ-julkaisulle, että näyttelijätähti oli paikassa, jossa oli huono yhteys. Videon kuvaaminen vei koko päivän ja Efronin nettiyhteys ei ollut hyvä. 

Lue myös: Zac Efron ei halua kokea huippukuntoa enää ikinä - 'Mietin vatsalihaksiani naurettavan paljon'

Lue myös: Twitter-kansa sekosi Vanessa Hudgensin erosta - haluaa palaavan yhteen näyttelijäkomistuksen kanssa

Lähteet: Deadline, Cosmopolitan

Uusimmat