Kuva: AOP

Blake Lively paljasti salaisuuden Met-gaala-asuistaan, joka sai julkkiksetkin hämmästymään

06.05.2020 17:45 - Milena Raappana

Blake Lively päättää itse puvustuksestaan muun muassa Met-gaalaan. Näyttelijä päättikin tehdä hauskan linkin muotitapahtuman ja hänen asujensa välille.

Tämän viikon maanantaina oltaisiin juhlittu kuuluisaa muotitapahtuma Met-gaalaa, joka kuitenkin peruttiin koronapandemian takia. 

Useat julkisuuden henkilöt verestivät muistojaan edellisten vuosien juhlinnoista sosiaalisessa mediassa. Yksi heistä oli näyttelijä Blake Lively, 32, joka julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan gaalapuvuistaan vuosien 2016 ja 2018 väliseltä ajalta. 

Päivityksessään Lively myös paljasti salaa mätsänneensä pukunsa tapahtuman maton väritykseen, mikä sai julkisuuden henkilöt kommentoimaan hämmästyneen vitsailevia kommentteja.

"Kuinka paljon etukäteen sinun täytyy kertoa Annalle (Wintour), minkä väriseksi matto tehdään?" kysyi huippumalli Gigi Hadid, 25.

"Teitkö tämän vain, jotta sinulla olisi neljä vuotta myöhemmin Instagramin kuvasarja, koska jos näin on, niin ymmärrän täysin", kommentoi näyttelijä Cazzie David, 25.

Elokuvaohjaaja Reed Morano, 43, kommentoi aihetunnisteella, jossa luki "ei sattumaa". 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Elle Australia uutisoi, että Lively myös itse päättää vaatetuksestaan, mutta saa apua ja vinkkejä tutuilta vaatesuunnittelijoilta. 

- Kun sinulla on vaatteet, valitset vain, mitä haluat laittaa päällesi aivan samalla tavalla, kuin kuka tahansa ihminen... Vaikein osuus on kaikissa muotinäytöksissä käyminen ja kuvakaappauksien ottaminen asuista, joista pidät ja niiden varaaminen. Minulla on avustaja, joka auttaa varamaan asuja. Mutta suurimmaksi osaksi tämä koostuu suhteistani suunnittelijoihin, Lively selitti Women's Wear Daily -julkaisulle. 

- Minulla on kontrollointiongelmia ja iso ego — se on ehkä rehellisin vaustaus, Lively vitsaillen kertoi, miksi hänellä ei ole stylistia. 

Lue myös: Maailmankuulun muotitapahtuman tiukka linja voi yllättää - lue Met-gaalan 4 erikoisinta sääntöä

Lue myös: Blake Lively loukkaantui faneille - luulivat tähden rajua maskeerausta meikittömäksi lookiksi

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat