Kuva: AOP

Noel Gallagher käytti kokaiinia päivittäin kolmen vuoden ajan - kärsi hurjista paniikkikohtauksista

12.05.2020 15:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehen mukaan moni hänen kappaleistaan on syntynyt kokaiinihuuruissa.

Oasis-yhtyeestä tunnetuksi tullut muusikki ja lauluntekijä Noel Gallagher, 52, kertoo tuoreessa haastattelussa avoimesti huumehuuruisesta menneisyydestään.

Gallagherin mukaan 1990-luku oli hänelle hurjaa aikaa. Kokaiinia meni kolmen vuoden ajan päivittäin, mikä johti todella brutaaleihin paniikkikohtauksiin. 

- Kirjauduin kerran Yhdysvalloissa sairaalaan sen takia, että kuvittelin olevani psykoosissa. He eivät ymmärtäneet sanakaan siitä, mitä heille kerroin, joten lähdin saman tien, mies muistelee Matt Morgansin podcast-haastattelussa.

Miehen mukaan brutaalit paniikkikohtaukset saivat hänet kuitenkin lopettamaan huumeidenkäytön. Hän kertoo menettäneensä otteen elämästään lopullisesti vuonna 1997 ja vuonna 1998 hän alkoi muuttaa elämäänsä. 

Mies myi talonsa ja lähti vaimonsa kanssa Thaimaahan kuukaudeksi. Palattuaan takaisin Englantiin pari muutti maalle, jotta aineista irti pysyminen olisi helpompaa. 

Mies kertoo ettei todellakaan kaipaa huumeita elämäänsä, mutta myöntää samalla tehneensä uskomattomia kappaleita huumeissa ollessaan. 

- Olen kirjoittanut kappaleita kokaiinipäissäni ja se on ollut järjettömän mahtavaa. Yksi tällä tavalla syntyneistä kappaleista on Supersonic.

Tuon kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Liam Gallagher kommentoi huhuja Oasiksen paluusta: "Hän vastaa 'ei ikinä', koska saa sillä huomiota"

Lue myös: Muse-tähti yrittää lopettaa tupakoinnin - legenda pilkkaa sen takia

Lähteet: Daily Mail, Metro

Kilpailut

Uusimmat