Kuva: AOP

Girls-tähti selittää kohun nostattanutta kiusallista pusuaan Brad Pittille: 'Kunnioitan häntä'

13.05.2020 12:45 - Milena Raappana

Lena Dunhamia syytettiin ahdistelusta antaessaan suukon Brad Pittille Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan punaisella matolla.

Oscar-palkittu elokuva Once Upon a Time in Hollywood sai ensi-iltan viime vuoden heinäkuussa. Tapahtuman punaisella matolla nähtiin hetki, joka nousi mediaotsikoihin ja pienoisen somekohun keskelle. 

Girls-tähti Lena Dunham, 34, antoi elokuvan päätähti Brad Pittille, 56, suukon, jota kuvailtiin kiusalliseksi. Moni myös ajatteli kuvien perusteella Dunhamin antaneen pusun vasten Pittin tahtoa ja syyllisti näyttelijää seksuaalisesta häirinnästä. 

Nyt Dunham on avannut tilannetta ja sen kulkua Andy Cohenin, 51, Watch What Happens Live! -ohjelmassa. Cosmopolitan-julkaisun mukaan tähti kiisti nettikansan teoriat ja sanoi, ettei antanut suukkoa ilman Pittin suostumusta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- En tiedä, muistatko, mutta meistä kahdesta otettiin hieman kiusallinen kuva. No, netti ajatteli, että olin jollain tavalla fyysisesti ahdistellut häntä ja aiheuttanut hänelle paljon stressiä... En ikinä pakottaisi Brad Pittiä suudelmaan. Kunnioitan häntä aivan liian paljon taiteilijana ja ystävänä, Dunham sanoi. 

Girls-tähti kuvaili illan olleen hänelle todella hermostuttava ja Pittin rauhoitelleen häntä illan aikana. 

- Myöhemmin sinä iltana, koska hän tiesi minun olevan hermostunut, hän vei minut huoneeseen ja me salaa söimme pitsaa ja kerroin pitäväni hänen sormuksestaan, jonka hän antoi minulle. Hän on todella kiltti persoona, jolla on tilannetajua. Ja olin todella hermostunut, koska olin ympäröity niin monilla idoleillani ja hän sai minut tuntemaan oloni melko rauhalliseksi, Dunham jatkoi. 

Lue myös: Huhumylly jatkuu - Angelina Jolie on mustasukkainen ex-miehestään Brad Pittistä

Lue myös: Näyttelijätähti on ollut vuoden kuivilla lääkekoukusta - iloitsee somessa

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat