Kuva: AOP

Kanye Westin ex-turvamies kertoo miehen "naurettavista ohjeista" - välit nihkeät ensikohtaamisesta

15.05.2020 20:15 - Milena Raappana

Steve Stanuliksen piti esimerkiksi pysytellä kymmenen askeleen päässä räppäristä.

Räppäri Kanye Westin, 42, entinen turvamies Steve Stanulis kuvaili työtään muusikon kanssa ja hänelle annettuja "naurettavia ohjeita" Hollywood Raw -podcastissa. 

Stanulis kertoi esimerkiksi siitä, miten West halusi hänen kulkevan aina kymmenen askelta hänen takanaan. 

- Eli se on päivänselvää, että jos joku tulee lähelle ja tekee jotain, siihen mennessä, kun yritän juosta paikalle ja estää sen, se on jo tapahtunut. 

Stanuliksen ja Westin välit olivat nihkeät jo ensikohtaamisesta. Turvamiehen ensimmäinen työpäivä osui muotiviikoille ja kaksikko meni yhdessä hissiin. Räppäri oli kiivastunut, kun Stanulis ei tiennyt, mihin kerrokseen heidän piti mennä. 

- Minun oli tarkoitus tavata hänet studiolla. Kun hän saapui sinne, menimme hissiin ja hän sanoi: "Etkö sinä aio painaa nappia, mihin kerrokseen olemme menossa?" Sanoin: "Minulla ei ole hajuakaan, mikä kerros, tämä on ensimmäinen päiväni." Sitten hän alkoi vaahdota: "Eli tarkoitat, ettet soittanut etukäteen ja selvittänyt, minne minun olisi tarkoitus mennä?" Sanoin, että en. Ja hän alkaa vaahdota ja riehua, Stanulis kuvaili ja jatkoi:

- Joten sanoin: "Kuules, voimme tehdä tämän kolmella tavalla. Yksi: voit kertoa minulle, mitä nappia painaa ja sitten tiedän. Kaksi: voit painaa nappia, minä näen, mitä niistä ja sitten tiedän. Tai kolme: voit istua täällä koko päivän ja kertoa minulle, miten tärkeää aikasi on ja me emme mene minnekään." Edelleenkin tämä oli ensimmäinen kanssakäymisemme. Hän valitsi ensimmäisen vaihtoehdon. 

Stanulis myös väitti Cosmopolitanin uutisoimassa podcastissa, että West ja Kim Kardashian, 39, soittivat aina etukäteen paparazzeille ennen kuin lähtivät kotoaan.

- Ensinnäkin, ei ole mitenkään mahdollista, että paparazzeille ei soitettaisi etukäteen. Ei ole mahdollista, että joka kerta heidän lähtiessään kaikki nämä ihmiset tietäisivät siitä. Joku varmasti soittaa etukäteen. Tämä on vain minun mielipiteeni... Sanon vain, että ei ole sattumaa, että missä tahansa olemmekin, he ovat aina siellä. Ehkä he ovat vain parempia, mitä minä ajattelen heidän olevan.

Stanulis on kertonut aiemminkin, miten räppärin kanssa työskentely on ollut vaikeaa. Hän sai potkut vain kahden viikon työsuhteen jälkeen Met-gaalan kynnyksellä. Hän oli törmännyt hotellin käytävällä Kimiin ja vain pari tuntia tämän jälkeen sai potkut. Yksi sääntö turvamiehelle oli, ettei hän saanut oleskella Kimin lähellä. 

Lue myös: Kim Kardashian erotti pitkäaikaisen turvamiehensä: "Eivät voi ottaa enempää riskejä"

Lue myös: Kim Kardashianin turvamiehen uhkaus ryöstäjille: "Te pelleilitte väärän ihmisen kanssa"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat