Kuva: AOP

Britney Spears jakoi hyllytetyn levynkansikuvan - paljastava otos poikkeaa rajusti julkaistusta

11.05.2020 18:45 - Iiro Myllymäki

Britney Spears päätti hemmotella fanejaan, jotka onnistuivat nostamaan vuoden 2016 Glory-albumin listaykköseksi.

Somekäytöksellään hämmennystä viime aikoina kylvänyt laulaja Britney Spears, 38, on ottanut taukoa selfieiden jakamisesta ja jakanut somekanaviinsa sen sijaan vaihtoehtoisen levynkannen vuoden 2016 Glory-albumille. Kyseisen albumin yksinkertainen kansikuva herätti aikanaan kritiikkiä, ja vaihtoehtoinen kansi onkin hyvin erilainen.

Spearsin jakamassa kuvassa hän makaa maassa hyvin niukka uimapukumainen asu päällään. Variety-lehti kirjoittaa, että kuva on seksikkäistä julkkiskuvistaan tunnetun David LaChapellen ottama. Kansikuvan kerrotaan olevan alkuperäinen kansi Glory-albumille, mutta lopulta Spears tiimeineen päätyi valitsemaan vähemmän seksikkään kuvan. Spotifyssa albumin kansi on nyt vaihdettu tähän seksikkääseen alkuperäisversioon, mutta levyn deluxe-painos on palvelussa edelleen vanhalla kuvalla.

Voit katsoa vaihtoehtoisen kansikuvan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Albumin virallisen kannen näet alta. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Britney Spears kirjoittaa, että hän päätti jakaa kuvan fanien yllyttämänä. Kuvalla nainen juhlistaa sitä, että Glory-levy meni popalbumilistan ykköseksi Yhdysvaltojen iTunesissa. Viime viikkoina iTunesin albumilistalla on nähty erikoinen ilmiö, kun useammankin popdiivan vanhat ja vähemmän tunnetut albumit ovat nousseet ykkössijalle. Ilmiön käynnisti Mariah Carey vuoden 2008 albumillaan E=MC2, ja vähän tämän jälkeen ykkössijan sai Madonnan vuoden 1994 levy Bedtime Stories. Billboard kirjoittaa, että ilmiön selittää se, että kyseisiä albumeja on myyty iTunesissa alennushintaan ja alennuksia on mainostettu näkyvästi iTunes-kaupan etusivulla. Osansa on myös sillä, että artistien fanit ovat kampanjoineet innokkaasti sen puolesta, että kyseiset albumit saadaan listakärkeen. Britney Spears kiittääkin julkaisussaan fanejaan siitä, että he tekivät ykkössijan mahdolliseksi.

Britney Spearsin Glory ei kuitenkaan That Grapejuice -sivuston mukaan ole iTunesissa alennusmyynnissä. Madonnasta ja Mariah Careysta poiketen albumi ei myöskään päässyt ykkössijalle kaikkien albumien listalla, vaan ainoastaan poplevyjen listalla. Kaikkien albumien listalla Glory nousi neljännelle sijalle.

Glory on Britney Spearsin uran heikoimmin myynyt albumi. Se on naisen viimeisin studioalbumi, ja naisen puheiden perusteella uutta levyä ei ole lupa odottaa hetkeen.

Lue myös: Britney Spearsin outo Instagram-käytäntö hämmentää faneja: "Etkö julkaissut tämän jo eilen?"

Lue myös: Britney Spearsin simppeli kehonpainotreeni kerää ylistystä, fanit: ”Poltat salin noilla liikkeilläsi”

Lähteet: Variety, Billboard, That Grapejuice

Kilpailut

Uusimmat