Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Rikostrilleri huijareista, jotka saavat peräänsä salaperäisen myytinmurtajan

02.06.2020 07:15 - Emmi Moilanen

Suuri puhallus -elokuvaa tähdittävät muun muassa Morgan Freeman ja Jesse Eisenberg.

Suuri puhallus (Now You See Me) on rikostrilleri taidokkaista illusionisteista, jotka joutuvat uskomattomien tempaustensa ansiosta FBI-agentin ja Interpolin rikostutkijan jahtaamiksi.

Illusionistit järjestävät esitystensä aikana pankkiryöstöjä, joiden saaliin he lopulta jakavat yleisölleen. Taikurit myös nauttivat asemastaan julkisuuden valokeilassa ja pitävät virkavaltaa vain pilkkanaan. Ajoittain myös ryhmän kesken syntyy eripuraa, sillä heitä ei yhdistä ystävyys, vaan joukon on koonnut yhteen mystinen taustatekijä. Taikurinelikko muodostuukin ylimielisestä showmiehestä, hypnotisoijasta ja kahdesta apulaisesta, joiden tehtävä on useimmiten näyttää vain hyvältä.

Ei mene kauaakaan, kun ryhmä saa peräänsä salaperäisen oloisen myytinmurtajan. Onko huijauksissa oikeasti kyse taikuudesta vai mitä näyttävien illuusioesitysten takana oikein on?

Vuonna 2013 ensi-iltansa saaneen elokuvan on ohjannut Louis Leterrier. Elokuvan päärooleissa nähdään näyttelijät Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ja Mélanie Laurent.

Pääset katsomaan elokuvan trailerin alta.

Suuri puhallus (12)

Hero

Klo 21:00

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Isla Fisheriä ei ole tunnistaa tuoreesta kuvasta - muodonmuutos järkytti fanit

Kilpailut

Uusimmat