Kuva: AOP

Billie Eilish avoimena: "En ole koskaan tuntenut olevani haluttava"

05.06.2020 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Billie Eilish julkaisi hiljattain videon, jossa hän kertoi avoimesti siitä, millaista arvostelua moni nainen vartalostaan kokee.

Billie Eilish, 18, julkaisi hiljattain voimaannuttavan videon, jossa hän riisui itseään vaatekappale kerrallaan. Riisumisen lomassa taustalla kuultiin Eilishin tarinoita siitä arvostelusta, jota moni nainen vartalostaan kokee. 

- Haluaisitko, että olisin pienempi? Heikompi? Pehmeämpi? Pidempi? Haluaisitko, että olisin hiljaisempi? Provosoivatko olkapääni sinua? Olenko minä rintani tai kenties lantioni? Tämä vartalo, jossa synnyin, eikö se ole sellainen, josta sinä pidät?, Eilish muun muassa toteaa videolla.

Tuoreessa haastattelussa kehoteema eräällä tavalla jatkuu. Siinä Eilish toteaa muun muassa rehellisesti, ettei koskaan ole tuntenut itseään haluttavaksi. 

- Entiset poikaystäväni eivät ole koskaan saaneet minua tuntemaan oloani haluttavaksi. Ei yksikään heistä. Se on iso asia elämässäni, kun mietin sitä, etten ole kenenkään silmissä ollut fyysisesti haluttava, Eilish kertoo.

Kyseisen ajattelun Eilish kertoo tavallaan olevan myös syy siihen, miten hän pukeutuu. 

- Siksi pukeudun niin kuin pukeudun. En halua ajatella teitä muita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö voisi aamulla herätä ja päättää pukeutua toppiin, sillä niin tein ennen, hän toteaa. 

Lue myös: Pakkomielteinen fani ilmestyi Billie Eilishin ovelle lukuisia kertoja: "Hän kieltäytyi poistumasta"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat