Kuva: AOP

Lähipiiri kommentoi Kim Kardashianin ja Kanye Westin aviokriisiä: "Kim tuntee olevansa loukussa"

30.07.2020 12:45 - Senja Rapila

Räppärin mielenterveysongelmat ovat saaneet kaunottaren väsymään.

Kim Kardashianin, 39, ja Kanye Westin, 43, suhde on ollut viime viikkoina julkisessa syyningissä. West on kertonut julkisuuteen rankkoja paljastuksia kaksikon yksityiselämästä, muun muassa sen, että he meinasivat tehdä abortin.

- Melkein tapoin tyttäreni. Raamatussa sanotaan, että ”älä tapa”. Muistan, kuinka tyttöystäväni soitti minulle itkien ja huutaen, West muisteli järjestämässään presidentinvaalikampanjatilaisuudessa.

Kampanjan jälkeen mies julkaisi Twitterissä huolestuttavia viestejä, joissa hän kääntyi vaimoaan ja anoppiaan vastaan. West julisti, että Kim ja Kris Jenner, 64, yrittivät "vangita" hänet.

Nyt lähipiiristä on kerrottu Mirror-lehdelle, että Kim on hyvin väsynyt taistelemaan Westin mielenterveysongelmien kanssa.

- Kim tuntee olevansa loukussa suhteessaan. Hän rakastaa Kanyeta ja pitää tätä elämänsä rakkautena. Mutta hän ei tiedä, mitä tekisi nyt.

- Hän ajattelee, että heidän pitää olla nyt erillään. Kim tietää, ettei Kanyen lähellä oleminen ole hyväksi hänelle tällä hetkellä - eikä se ole myöskään hyväksi lapsille. Hänen pitää saada asiansa kuntoon, ennen kuin hän voi olla minkään sortin kumppani tai isä.

(kuva: AOP)

Kerroimme aiemmin siitä, miten Kim rikkoi hiljaisuuden ja kommentoi julkisesti miehensä twiittejä. Tuolloin hän muistutti ihmisiä siitä, että Westillä on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka vaikuttaa tämän käytökseen suuresti.

Kaikki, joilla tämä on tai jotka tietävät jonkun, jolla tämä on, tietävät, miten hankalaa ja tuskaisaa sitä on yrittää ymmärtää. En ole koskaan puhunut julkisesti siitä, miten tämä on vaikuttanut perheemme elämään, koska suojelen lapsiamme ja Kanyen oikeutta yksityisyyteen terveysasioissa. Tänään minusta kuitenkin tuntuu siltä, että minun tulee kommentoida aihetta, koska mielenterveyden ympärillä on niin paljon stigmaa ja väärinymmärryksiä”, Kardashian kirjoitti Instagram-tarinoissaan.

Lue myös: Machine Gun Kelly julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Megan Foxin kanssa - "Kuumin pari ikinä"

Lue myös: Kourtney Kardashianin tunnelmallinen uima-allaskuva sai fanit haltioitumaan: "Palvon sinua"

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian meinasivat tehdä abortin: "Melkein tapoin tyttäreni"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat