Kuva: AOP

Holland Taylor, 77, suhteestaan Sarah Paulsoniin: "Muista suhteistani ei olisi tullut näin isoa uutista"

20.08.2020 22:45 - Senja Rapila

Kun parin suhde tuli julki vuonna 2015, Holland Taylor ei alkanut peittelemään suhdetta. Sen sijaan hän päätti vastata kysymyksiin rehellisesti.

Näyttelijä Holland Taylor, 77, on tuoreessa haastattelussa pohtinut avoimesti suhdettaan reilusti nuorempaan näyttelijäkaunotar Sarah Paulsoniin, 45. Haastattelussa Taylor kertoo muun muassa syyn sille, miksi pari julkisti suhteensa, vaikka näyttelijäkonkari on pohjimmiltaan hyvin yksityinen persoona.

Pariskunta tuli julki suhteellaan vuonna 2015. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Holland Taylorin naissuhteet tulivat julkisuuteen.

- Suhteestamme tuli julkinen, koska hän on jättimäinen tähti Hollywoodissa ja minä olen jokseenkin tunnettu. Siitä tuli uutinen, joten en aikonut kieltääkään suhdettamme, Taylor on todennut.

(kuva: All Over Press)

Hän jatkaa kertomalla, että on hyvin yksityinen persoona. Vaikka hän nauttii yksityisyydestö ja omasta rauhastaan, ei hän kuitenkaan halua piilotella mitään.

- Olin varmastikin 29- tai 30-vuotias, kun olin ensimmäistä kertaa parisuhteessa naisen kanssa. En kuitenkaan puhunut siitä silloin. Ei olisi käynyt muutenkaan mielessä ikinä, että olisin puhunut yksityiselämästäni hastattelussa.

- Kun aloin saada nimeä, aihe ei vain koskaan tullut esille, eikä kukaan kysynyt minulta asiasta. En tiedä miksi, mutta he eivät kyselleet. Enkä kyllä tiedä, mitä olisin sanonut. 

Taylor myöntää myös haastattelussa, ettei ole ollut parisuhteessa "pitkiin aikoihin". 

- Muut parisuhteet, joissa olen ollut, eivät ole olleet julkisuuden henkilöiden kanssa. Mistään muusta suhteestani ei olisi tullut näin iso uutinen. Kun niin tapahtui, siitä ei vain voinut olla puhumatta julkisesti.

Lue myös: Holland Taylorin, 77, ja Sarah Paulsonin, 45, asumisjärjestelyt hämmentävät - ymmärrätkö miksi?

Lue myös: Julkkisparit, jotka ovat syntyneet somen yksityisviestien kautta - arvaatko, kumpi teki aloitteen?

Lue myös: Sarah Paulson, 42, suhteestaan Holland Tayloriin, 74: "Ihmiset varoittivat minua tästä suhteesta"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat