Kuva: AOP

Paris Hilton suree entisen bilekaverinsa Britney Spearsin kohtaloa: "Se ei ole reilua"

25.08.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Paris Hiltonin mielestä Britney Spearsia kohdellaan kuin lasta.

Seurapiiritähti Paris Hilton, 39, ja poplaulaja Britney Spears, 38, kuvattiin usein juhlimassa yhdessä 2000-luvun puolenvälin paikkeilla. Nyt Hilton on ilmaissut sympatiansa entiselle bilekaverilleen siitä, millaiseksi tämän elämä on mennyt.

Britney Spears on ollut vuodesta 2008 alkaen holhouksen alaisena, mikä tarkoittaa sitä, että hän ei itse pysty päättämään esimerkiksi rahankäytöstään tai monista arkisista asioistaan. Suurimman osan ajasta Britneyn isä Jamie Spears on toiminut naisen edunvalvojana. Edunvalvontaa jatkettiin juuri oikeuden päätöksellä helmikuuhun 2021 asti. Holhoussuhde asetetaan, jos on syytä olettaa, että ihminen ei kykene itse huolehtimaan asioistaan. USA Today kirjoittaa, että usein holhoussuhteen alaiseksi asetetut ihmiset ovat joko kehitysvammaisia tai muistisairaudesta kärsiviä vanhuksia. Spears asetettiin holhouksen alaisuuteen hänen saatuaan julkisen hermoromahduksen vuonna 2007.

Paris Hilton kertoo The Sunday Timesin haastattelussa olevansa surullinen Spearsin nykytilanteesta.

- On sydäntä särkevää, että muilla ihmisillä on niin paljon kontrollia hänen elämästään. Ei ole reilua, että on aikuinen ja tulee kohdelluksi kuin olisi lapsi. En pysty kuvitellakaan, millaista olisi itse elää sillä tavalla, Hilton sanoo.

Paris Hilton ja Britney Spears vuonna 2006 (kuva: AOP)

Britney Spearsin kerrotaan halunneen siirtää holhoussuhteen pois isänsä vastuulta Jodi Montgomerylle, joka toimi naisen edunvalvojana väliaikaisesti viime vuonna. Oikeus kuitenkin torppasi toiveen, ja TMZ:n saamien tietojen mukaan syynä oli se, ettei Spears olisi toimittanut tarvittavia asiakirjoja käsittelyyn.

Britney Spearsin fanit ovat olleet jo pitkään huolissaan naisen hyvinvoinnista holhoussuhteen alaisena. Fanit ovat kampanjoineet idolinsa vapauden puolesta #FreeBritney-aihetunnisteen kautta. Britney Spearsin sosiaalisen median päivitykset eivät ole ainakaan vähentäneet fanien huolia. Monia on ihmetyttänyt naisen tapa jakaa hyvin samankaltaisia päivityksiä monta peräkkäin ja videot, joissa Spears vastaa ”fanien esittämiin kysymyksiin”, joita tosiasiassa kukaan ei tunnu kysyneen. Sen sijaan päivitysten kommenttikentät ovat täynnä huolestuneita viestejä, joissa tähdeltä tiedustellaan tämän vointia ja tätä pyydetään jättämään päivityksiinsä vihjeitä, jos tämä kaipaa apua. Monet uskovat, että Spears ei itse hallinnoi Instagram-tiliään eikä näin pääse näkemään fanien jättämiä kommentteja. Tähden isä Jamie Spears on kommentoinut pitävänsä #FreeBritney-liikkeen faneja salaliittoteoreetikoina.

Lue myös: Britney Spearsin veli laulajan edunvalvonnasta: "Hän on halunnut siitä pois jo pitkään"

Lue myös: Britney Spearsin sisko jyrähti nettitrollille: "Sinulla ei ole oikeutta olettaa mitään siskostani!"

Lähteet: Independent, USA Today

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat