Kuva: AOP

Sylvester Stallone haastaa tyttäriään varsinkin kahdessa asiaa - "Hän haluaa näyttää taitojaan"

03.09.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stallone rakastaa joogaamista.

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen, 74, tyttäret Sophia Stallone, 24, ja Sistine Stallone, 24, puhuivat vastikään Hollywood Life -lehdelle siitä, kuinka isä on vahvasti mukana heidän deittailuelämässään. Voit lukea lisää tästä.

Samassa haastattelussa tyttäret myös kertoivat, kuinka isä haastaa heitä urheilun muodossa. Kuten yleisesti tiedetään, Sylvester Stallone on edelleenkin erinomaisessa kunnossa ja hänen sporttinen elämäntapansa on tarttunut myös tyttäriin.

- Rakastamme urheilua ja syödä terveellistä ruokaa. Isä ei kuitenkaan hirveästi ota kantaa meidän punttitreeneihin, mutta hän haastaa aina lyömään säkkiä, Sistine nauroi haastattelussa ja jatkoi:

- Toinen asia, mitä isä rakastaa, on jooga. Myös siinä hän aina haluaa näyttää taitojaan ja yrittääkin saada meitä tekemään erilaisia asentoja. Olemme vain, että hienoa isä, osaat olla tuossa joogaasennossa pidempään kuin me, vau!

Sophia Stallone sanoi, että isä muistuttaa usein tärkeästä asiasta.

- Isä sanoo aina, että ei saa vetää täysillä 24 tuntia vuorokaudessa. Pitää muistaa levätä ja rentoutua ja jooga on hyvä vastapuoli kuntosalitreenaamiselle.

Lue myös: Vieläkö Rambo palaa valkokankaille? Sylvester Stallone vihjaili asiasta

Lue myös: Sylvester Stallone on vahvasti mukana tyttäriensä deittailuelämässä - "Miehet eivät tiedä sitä"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat