Kuva: AOP / AOP

Monet leimasivat Britney Spearsin tuoreen somevideon "karmivaksi" - Selena Gomez puolestaan kehuu

07.09.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Britney Spears lainasi videon saatesanoissaan Selena Gomezin lyriikoita, ja Gomez vastasi kauniisti takaisin.

Poptähti Britney Spears, 38, lainaa tuoreen Instagram-videonsa yhteydessä laulaja Selena Gomezin, 28, Kill Em With Kindness -hitin sanoituksia puhuessaan kiltteyden merkityksestä ilkeässä maailmassa. Britney Spears jakoi sosiaalisessa mediassa videon itsestään poseeraamassa kameralle, ja kuvatekstissä hän nostaa esiin käyttävänsä nyt vähemmän meikkiä kuin yleensä.

”Nämä klipit näyttävät kasvoni lähempää, mikä on minulle hyvin pelottavaa. Voitte jopa nähdä pisamani! Hollywoodissa varttuminen voi olla hankalaa! Kaikessa on kyse ulkonäöstä, ja media voi olla hyvin ilkeä”, Spears kirjoittaa.

Britney Spearsin päivitys ei jäänyt huomaamatta Selena Gomezilta, joka vastasi videoon suloisella kommentilla.

”Olet aina ollut kaunis ja todella iso inspiraatio minulle. Sinussa on harvinaista kauneutta!” Gomez kirjoittaa kommentissaan.

Kommentillaan Gomez näyttää samalla markkinoivan tuoretta kauneusbrändiään Rare Beauty, sillä juuri kyseisillä sanoilla Gomez kehuu Britneyta kommentissaan.

Vastaavanlaiset kehuvat kommentit tuntuvat olevan vähemmistössä Spearsin julkaisuissa. Monet naisen fanit ovat jo pitkään kyselleet kuvien ja videoiden kommenteissa, onko tähdellä kaikki hyvin ja ilmaisseet huolensa. Myös uusimman videon alla on monia kommentteja, joissa videota kuvaillaan karmivaksi. Videolla Spears hymyilee kameralle hiljaisena hieman eri kuvakulmista. Nainen on päivittänyt samanlaisia videoita ja kuvia samalla vaatetuksella jo useasti aiemminkin. Rajuimmissa kommenteissa spekuloidaan, että todellisuudessa Britney Spears olisi jo kuollut ja hänen sosiaalisesta mediastaan vastuussa olevat tahot uskottelisivat faneille vanhoilla videoilla toista.

Uusimman videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Britney Spearsin somekäyttäytymisen nostattama huoli liittyy #FreeBritney-liikkeeseen, jossa naisen fanit vaativat Spearsille enemmän vapautta elämäänsä. Liikkeen kannattajia huolestuttaa se, että Spears on edelleen isänsä Jamie Spearsin holhoussuhteen alaisena. Isä asetettiin poptähden edunvalvojaksi vuonna 2008, kun Britney oli kärsinyt julkisesta hermoromahduksesta. Edunvalvontaa jatkettiin juuri oikeuden päätöksellä ainakin helmikuuhun 2021 asti. Oikeuden langettama holhoussuhde merkitsee sitä, että Britneylla itsellään on hyvin vähän sananvaltaa tekemisiinsä esimerkiksi uransa ja terveytensä suhteen.

Lue myös: Paris Hilton suree entisen bilekaverinsa Britney Spearsin kohtaloa: "Se ei ole reilua"

Lue myös: Oikeus päätti, että Britney Spearsin isä jatkaa tähden edunvalvojana - fanit raivoissaan

Lue myös: Britney Spearsin fanit huolestuvat päivä päivältä enemmän: "Nämä videot käyvät pelottaviksi"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat