Kuva: AOP

Halle Berrylle kaavailtiin omaa James Bond -elokuvaa, joka torpattiin - "Se oli pettymys"

15.09.2020 19:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Halle Berryn näyttelemälle Jinx-agentille kaavailtiin aikanaan omaa elokuvaa. Näytteljän mukaan ajatus elokuvasta torpattiin, koska se oli aikaansa edellä.

Näyttelijä Halle Berry, 54, esitti vuonna 2002 ilmestyneessä James Bond -seikkailussa Kuolema saa odottaa (Die Another Day) NSA-agentti Giacinta "Jinx" Johnsonia. Berryn roolia pidettiin onnistuneena ja elokuvan tuotantoyhtiö MGM harkitsi roolihahmolle omaa elokuvaa.

Lopulta idea kuitenkin kuopattiin, eikä asiasta ole sen koommin puhuttu. 

Berry paljastaa Digital Spy:n haastattelussa oman näkemyksensä siitä, miksi tuotantoyhtiö päätyi perumaan elokuvan.

- Se oli suuri pettymys. Se oli aikaansa edellä. Kukaan ei ollut valmis upottamaan sellaista rahasummaa mustaan naistoimintatähteen, Berry kertoo.

- He eivät yksinkertaisesti olleet varmoja sen arvosta. Siinä pisteessä olimme silloin.

Myöhemmin Berry nähtiin DC Comicsin supersankarihahmon, Kissanaisen roolissa vuonna 2004 ilmestyneessä elokuvassa Catwoman.

- Koska en tehnyt Jinx-elokuvaa, ajattelin, että se olisi hieno mahdollisuus ei-valkoisen naisen esittää supersankaria. Miksi en kokeilisi sitä?

Elokuva ei kuitenkaan saanut mairittelevaa vastaanottoa. Se sai lopulta vuoden huonoimman elokuvan Golden Raspberry -palkinnon. 

- Tarina ei tuntunut oikealta. Miksi Kissanainen ei voi pelastaa maailmaa kuten Teräsmies tai Batman? Miksi hän hän pelastaa vain naisia naamarasvalta, joka tuhoaa kasvot?

Lue myös: Halle Berry historiallisen Oscar-voittonsa sydäntäsärkevästä kääntöpuolesta: "Halusin uskoa..."

Lue myös: Halle Berry käytti lastaan treenipainona - ihastuttava video hurmasi seuraajat

Lähde: Digital Spy

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat