Kuva: AOP

Kanye Westin virtsavideosta vitsaillaan: "Trump haluaisi olla tuo Grammy-patsas"

17.09.2020 20:45 - Iiro Myllymäki

Lauluntekijä Diane Warrenin mielestä Westin tempaus on erittäin epäkunnioittava, mutta hän väänsi myös vitsin aiheesta.

Kanye West, 43, on sokeerannut seuraajiaan jakamalla videon, jossa hän virtsaa Grammy-palkinnon päälle. Tempauksellaan ja usean muun twiitin mittaisella puheenvuorollaan mies on halunnut nostaa esiin omat sopimusasiansa levy-yhtiönsä kanssa. Hän on kertonut, että haluaa päästä irti sopimuksestaan ja saada itselleen oikeudet oman musiikkinsa hallinnointiin.

Westin provokatiivisen virtsatempauksen ei ole kuitenkaan nähty edistävän miehen asiaa, päinvastoin. Monet ovat ihmetelleet videota, ja nyt esimerkiksi hittibiisinkirjoittaja Diane Warren on ottanut kantaa asiaan.

”Miten alhaista ja epäkunnioittavaa. Muut musiikkialan ihmiset ovat antaneet palkinnon sinulle kunnianosoituksena työstäsi, ja sinä kirjaimellisesti kuset heidän päälleen. Olen voittanut yhden Grammyn ja olen ikuisesti kiitollinen, että minut on koettu sen arvoiseksi”, Warren kirjoittaa Twitterissä.

Kanye West on urallaan voittanut peräti 21 Grammy-palkintoa. Diane Warrenin kynästä ovat lähteneet muun muassa Aerosmithin I Don't Want to Miss a Thing, Toni Braxtonin Un-break My Heart ja Céline Dionin Because You Loved Me.

Diane Warren (kuva: AOP)

Kanye West on viime aikoina herättänyt hämmennystä myös presidentinvaaliehdokkuudellaan. Ehdokkuuden myötä Kanye West sanoutui irti Yhdysvaltain istuvan presidentin Donald Trumpin tukijajoukoista. Lauluntekijä Diane Warren on vitsaillut Westin ja Trumpin poliittisen suhteen kustannuksella niin ikään Twitterissä.

”Tuon pissaamisen nähtyään Trump varmaan toivoo, että olisi valinnut Westin varapresidentikseen ja voisi olla tuo Grammy-patsas”, Warren kirjoittaa.

Kommentillaan nainen viittaa sitkeisiin huhuihin, joiden mukaan Donald Trump olisi tilannut seksityöntekijöitä esittämään hänelle ”pissashow’n” Venäjällä hotellissa. Väitteet perustuvat Buzzfeed Newsin julkaisemiin dokumentteihin, joissa tehtiin monia muitakin väitteitä Trumpin ja Venäjän kytköksistä. Dokumenttien väitteitä ei ole onnistuttu vahvistamaan todeksi, kertoo Mashable.

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian ovat asuneet erillään jo vuoden: "Kanye muutti koko elämänsä Wyomingiin"

Lue myös: Kim Kardashian avasi vihdoin sanaisen arkkunsa Kanye Westin huolestuttavien twiittien jälkeen

Lähteet: Variety, Mashable

Kilpailut

Uusimmat