Kuva: Emmi Moilanen

Rosanna Kulju paljastaa syyt unettomuuden taustalla - julkaisi samalla kauniita lomakuvia

22.09.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kuljulla on suosittu GRL Gang -podcast.

RadioPlay-palveluun suosittua GRL Gang -podcastia tekevä Rosanna Kulju kertoo Instagramissa, että on kärsinyt unettomuudesta jo pidemmän aikaa. Kulju yrittikin saada levättyä oltuaan pohjoisessa lomalla.

"Kiitos pohjoisen miniloma. Oon yrittänyt levätä, olla paljon luonnossa ja tehdä vain niitä juttuja jotka on kivoja. Mulla on aika pitkä jakso unettomuutta takana ja se on vaikuttanut tottakai kaikkeen", Kulju kirjoittaa ja paljastaa syyt unettomuuden taustalla:

"Oon tällä hetkellä tosi väsynyt ja uupunut, tuun ottamaan vielä enemmän aikaa itselleni nyt syksyllä. Väsymys, itselleni asetetut korkeat tavoitteet ja isot paineet, ihmisten jatkuva arvostelu ja joka asian kyttääminen on nyt johtanut mun kohdalla tähän väsymykseen.. Nyt rauhallisempaan jaksoon; enemmän päikkäreitä ja kirjoja, vähemmän juhlia ja somea. Onneksi mun ympärillä on ihania ihmisiä ja kivoja juttuja tulossa"

Samalla Kulju julkaisi rentouttavia lomakuvia, joissa nauttii auringosta, uima-altaasta sekä luonnosta. Muun muassa Nanna Karalahti on kommentoinut julkaisua seuraavasti:

"Onneksi keho viestii ja pistää pysähtymään! Silloin vaan tulee toimia just niinkuin keho vaatii eikä vain puskea kahta kauheammin."

Näet koko julkaisun alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Rosanna Kulju sai loukkaavan kommentin, muistuttaa nyt tärkeästä asiasta: 'Some vs. todellisuus'

Lue myös: Rosanna Kulju paljastaa, miten muokkaa somekuviaan

Kilpailut

Uusimmat