Kuva: Nelonen / Jukka Alasaari

Maija Vilkkumaa aloittaa The Voice of Finlandissa - saapuu Anna Puun tilalle

13.10.2020 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Maija Vilkkumaa on innoissaan pestistään ohjelman tähtivalmentajana ja sanoo pärjäävänsä kilpailussa sydämellä.

Maija Vilkkumaa, 46, aloittaa The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana seuraavalla kaudella. Nainen tulee ohjelmaan Anna Puun tilalle.

- Viime aikoina on tuntunut siltä, että on mahdollista olla mukana tällaisessa laulukilpailussa silleen, että pystyy oikeesti auttaa ihmisiä sillä omalla ammattitaidollaan, mitä on kertynyt tässä melkein 30 vuoden aikana, Vilkkumaa kertoo.

Aiemmin nainen on nähty tuomaroimassa Idols-kilpailussa. Seuraava The Voice of Finland -kausi on sarjan kymmenes.

Maija Vilkkumaa kertoo pitävänsä The Voice of Finlandin formaatista ja valmentajakollegoistaan Redramasta, Toni Wirtasesta, Sipe Santapukista ja Juha Tapiosta.

- Uskon, että tästä tulee suorastaan kutkuttava kokemus. Mä todella näytän niille, joista mä olen fiiliksissä ja innostunut, että mä voisin auttaa, mä tajuan ja pystyn auttamaan heitä löytämään oman äänensä. Mä kerron tämän heille mahdollisimman rehellisesti. Mä pärjään tässä skabassa sydämellä, Vilkkumaa sanoo.

Nainen etsii joukkueeseensa erityisesti ihmisiä, joilla on välittää omanlaistaan maailmankuvaa. Hän haluaa löytää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita oman tarinansa kertomisesta. The Voice of Finlandin juhlakausi nähdään Nelosella alkuvuodesta 2021.

Maija Vilkkumaa on arvostettu laulaja-lauluntekijä, jonka sooloura on kestänyt jo yli 20 vuotta. Tätä ennen nainen vaikutti Tarharyhmä-yhtyeessä. Uransa aikana nainen on voittanut viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkinnot. Naiselta julkaistiin juuri uusi single Flying V, josta hän kertoi enemmän Voice.fi:n haastattelussa.

Lue myös: Anna Puu The Voice of Finlandin varjopuolesta: "Kilpailijat ovat ihan p*skana"

Lue myös: Maija Vilkkumaalta ytimekäs twiitti poliisien voimankäytöstä Elokapina-mielenosoituksessa

Kilpailut

Uusimmat