Kuva: Nelonen/Petri Aho

Vain elämää -artisti yllätti somekansan: "Aivan erilainen persoona kuin kuvittelin"

17.10.2020 08:45 - Henna Koste

Kolmannessa Vain elämää -jaksossa vietettiin Jannika B:n päivää. Upeat tulkinnat ovat kirvoittaneet somekeskustelua.

Uusi Vain elämää -kausi on kiinnostanut tv-kansaa. Kolmannessa jaksossa vietettiin Jannika B:n päivää, ja artistit versioivat suosikkilaulajan hittejä. Artistien vedot puhuttivat jälleen Twitter-väkeä. 

Etenkin Mariskan ja Vesku Jokisen esitykset keräsivät Twitter-kansalta suitsutusta. Mariska esitti Jannika B:n Pohjanmaan tuulia -kappaleesta oman versionsa Stadinmaan tuulia.  Klamydian nokkamies sen sijaan esitti punk-version Aplodit mulle -kappaleesta. 

Etenkin Stigin olemus ja esitykset ovat herättäneet paljon keskustelua. Tällä kertaa Stig esitti Jannika B:n kappaleen Itseni herra kantritulkintana. Esitys sai yllättävän käänteen, kun Jannika B hyppäsi myös lavalle kesken esityksen. 

"En lakkaa hämmästelemästä sitä, että Stig on osoittautunut aivan erilaiseksi persoonaltaan ja olemukseltaan kuin hänet ennen Vain elämäätä kuvittelin. Näin tapahtui myös erittäin vahvasti esimerkiksi Jonne Aaronin kohdalla. Ja musiikin lisäksi juuri siksi tämä on parasta tv:tä", eräs kirjoittaa.

"... ja toinen nero on tuo Stig Näyttää ujolta ja värikkäältä kiraffilta posliikaupassa, artikuloi hitaasti... niks, naks ja bileet pystyssä, taikuri. On niin kova tekijä, että kaikki näyttää vaan niin helpolta".

"Oon nyt kyllä aivan rakastunut Stigiin. Mikään ei oo yhtä huippua kuin se, että heittää hyvää läppää oma naama peruslukemilla. Ja siis muutenkin hän on kyllä aivan ihastuttava".

"Kyllä mä jotenkin tykkään kyllä herra #Stig:stä, huikea ukko ja veto taas".

Lue myös: Vain Elämää -ohjelmaa tähdittävä Vesku Jokinen: "Biisit saattoivat muuttua aika paljonkin"

Kilpailut

Uusimmat