Kuva: AOP

Netflixin jättituotannon henkilökunta on elänyt eristyksissä - Ryan Reynoldsilta ylistyssanoja

04.11.2020 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Reynoldsin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Dwayne Johnson sekä Gal Gadot.

Netflixin piti julkaista vielä tänä vuonna toimintaelokuva Red Notice, mutta sen julkaisu on siirretty koronaviruspandemian aiheuttamien viivästysten vuoksi. Elokuva kertoo agenteista, joiden tehtävänä on kaapata maailman etsityin rikollinen.

Elokuvan budjetiksi on ilmoitettu yli 100 miljoonaa euroa ja sitä tähdittävät muun muassa Ryan Reynolds, Dwayne Johnson sekä Gal Gadot. Alun perin elokuvan piti tuottaa Universal-yhtiö, mutta heille budjetti oli liian suuri, ja Netflix hommasi oikeudet itselleen.

Vastikään 44-vuotispäiviään viettänyt Reynolds on nyt jakanut Instagram-sivullaan kuvia Red Noticen kulissien takaa, missä muun muassa poseeraa kollegojensa kanssa. Samalla Reynolds ilmoittaa, että kuvaukset ovat hänen osaltaan valmiit.

"Viime aikoina ei ole ollut hirveästi elokuvia. Kaipaan niitä. Eilen oli viimeinen päiväni Red Noticen kuvauksissa. Aloitimme kuvaukset 10 kuukautta sitten, mutta jouduimme keskeyttämään ne koronaviruksen vuoksi. Netflix löysi lopulta turvallisen tavan tuotannon jatkamiselle."

Reynolds kiittääkin vuolaasti ympärillä ollutta henkilökuntaa, joka on elännyt elokuvan takia eristyksissä.

"Minun täytyy nostaa hattu päästä tekijäjoukolle. Yli 300 ihmistä on elänyt kuplassa, jotta tämä elokuva on ollut mahdollista tehdä. Se on ollut suuri uhraus, sillä he eivät ole voineet nähdä perheitään kuukausiin. Kaikki sankarit eivät käytä viittaa, mutta jotkut käyttävät maskia."

Näet julkaisun kuvat alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Ryan Reynolds kettuili Emilia Clarkelle - Blake Lively päätti iskeä takaisin

Lue myös: Hugh Jackman julkaisi Ryan Reynoldsista nuoruuskuvan - varsinkin värikäs paita keräsi huomiota

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat