Kuva: AOP

The Crown -sarjan Diana-näyttelijä pyysi käsikirjoittajilta bulimiakohtauksia: "Se täytyy näyttää"

10.11.2020 17:15 - Iiro Myllymäki

Emma Corrin ihailee prinsessa Dianan avoimuutta syömishäiriökamppailustaan.

Netflixin The Crown -sarjan pian alkavalla neljännellä kaudella mukaan tulee prinsessa Diana, jota esittää Emma Corrin, 24. Nainen on puhunut roolistaan Radio Timesille ja kertonut, että hän halusi sarjaan mukaan suorasukaisia kohtauksia Dianan bulimiakamppailusta.

Emma Corrin kertoo, että hän oli käynyt läpi prinsessa Dianan liikekieltä yhdessä liikevalmentajansa kanssa. He pyysivät käsikirjoitustiimiltä suoraan, että he sisällyttäisivät sarjaan kohtauksia, joissa Diana menee oksentamaan syömänsä ruoan pois.

- Mielestäni jos haluamme esittää bulimiaa rehellisesti, meidän täytyy todella näyttää se. Jos emme tekisi näin, se olisi karhunpalvelus heille, jotka ovat itse kokeneet sen, Corrin perustelee.

Emma Corrin kertoo ihailevansa Dianassa muun muassa sitä, että tämä nosti bulimiakamppailunsa rehellisesti esiin. Prinsessa Diana kertoi asiasta ensimmäistä kertaa vuoden 1995 BBC-haastattelussa, jonka kyseenalaiset taustat on nyt nostettu selvityksen kohteeksi.

Sarjassa nähtävät bulimiakohtaukset ovat jo ennakkoon herättäneet kohinaa. Kirjoitimme aiemmin, että brittihovi on ilmaissut olevansa harmistunut sarjan tulevista käänteistä. Sarjan neljäs kausi tulee Netflixiin sunnuntaina 15. marraskuuta.

Lue myös: Prinsessa Dianan rooliin hyppäävä Kristen Stewart kertoo jännittävänsä etenkin yhtä asiaa

Lue myös: Kolme prinsessa Dianan 90-luvun lookia, jotka näyttävät trendikkäiltä tänä syksynä - katso ja vertaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat