Kuva: AOP

Billie Eilish liittyi TikTokiin - katso hauskat ensimmäiset videot

16.11.2020 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Poptähti on kerännyt muutamassa päivässä yli neljä miljoonaa seuraajaa.

Poptähti Billie Eilish on viimein liittynyt TikTokiin. 18-vuotias poppari on jakanut toistaiseksi palvelussa kaksi videota ja kerryttänyt itselleen muutamassa päivässä 4,6 miljoonaa seuraajaa.

Billie Eilishin ensimmäinen video mukailee suosittua trendiä, jossa käytetään kasvot paikalleen jäädyttävää filtteriä. Kyseisellä filtterillä pyritään poskia pullistamalla luomaan itselleen ”täydellinen nenä”, ja lopputuloksia yleensä jaetaan huvittuneina. Voit katsoa tämän Billie Eilishin videon alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Toisella videollaan Eilish muistelee, että kykeni 15-vuotiaana mahduttamaan ukulelen varren pään suuhunsa. Nainen kokeili toistaa saman ja jakoi lopputuloksen TikTokissa. Tämän videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Videoiden lisäksi ihmisiä on huvittanut Billie Eilishin käyttäjänimi TikTokissa. Vaikka nyt Eilish esiintyy TikTokissa omalla nimellään, ensin hänen käyttäjänimenään oli ”@coochiedestroyer5”. Coochie-sanalla viitataan naisen sukupuolielimiin, joten Eilishin käyttäjänimi sai huomiota osakseen.

Billie Eilish julkaisi juuri uuden kappaleen Therefore I Am. Kappaleen musiikkivideon näet alta.

Lue myös: Nevermind-levyn tuottaja vertaa Billie Eilishia Nirvanaan - aiemmin Dave Grohl sanonut samaa

Lue myös: Billie Eilishin kaksoisolento häkellyttää somessa: "Kumpi teistä on kumpi?"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat