Kuva: AOP

Britney Spearsin somekuvissa tapahtui käänne parempaan, fanit uskovat: "Hän jopa näyttää itseltään"

17.11.2020 17:45 - Iiro Myllymäki

Monen fanin mielestä tähti vaikuttaa nyt terveemmältä kuin aikoihin.

Spekulaatiot laulaja Britney Spearsin, 38, hyvinvoinnista ovat käyneet jo pitkään kuumana. Fanien mielestä tähti ei ole pitkään aikaan vaikuttanut omalta itseltään somepäivityksissään, ja monet ovat jopa epäilleet, ettei Spears saa itse hallita sometiliään. Epäilykset liittyvät siihen, että Spears on ollut jo vuodesta 2008 alkaen holhouksen alaisena, ja hänen henkilökohtaista elämäänsä ja uraansa on oikeuden päätöksellä hallinnoinut hänen isänsä Jamie Spears.

Nyt Britney Spearsin fanit ovat nähneet toivonkipinän siitä, että nainen vaikuttaisi voivan paremmin. Britney Spearsin Instagram-tilillä on julkaistu kuvia matkalta Mauille poikaystävä Sam Ashgarin kanssa. Nainen kertoo yhden kuvan kuvatekstissä, että hän halusi lähteä matkalle juhlistamaan syntymäpäiväänsä ennakkoon.

Etenkin kuvista ensimmäiseen on kertynyt paljon kommentteja, joissa ollaan huojentuneita naisen tyytyväisestä olemuksesta.

Tämä on oikea Britney-kuva! Näytät hyvältä.”

”Hän jopa näyttää itseltään tässä, ja vaikuttaa siltä, että hän olisi julkaissut tämän itse. Taidamme olla menossa parempaan suuntaan.”

”Vihdoin hän näyttää normaalilta!”

”Hän näyttää onnellisemmalta ja terveemmältä.”

Kyseisen kuvasarjan pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Myös muut lomakuvat ovat saaneet osakseen positiivisempaa kommentointia kuin monet naisen aiemmat päivitykset, joissa hänet on nähty kotonaan joko tanssimassa tai poseeraamassa selfieissä. Epäilyksiä on herättänyt muun muassa se, että Spears on monesti julkaissut saman kuvan useampaan otteeseen. #FreeBritney-liikkeen tukijat ovat epäilleet, että Spearsin isä pitää tätä vankina omassa kodissaan. Jamie Spears on aiemmin tyrmännyt liikkeen pelkkänä salaliittoteoriana.

Kirjoitimme aiemmin tässä kuussa, että Britney Spearsin asianajaja on kertonut oikeudessa tähden pelkäävän isäänsä. Asianajaja Samuel D. Ingham III:n mukaan Spears ei myöskään ole aikeissa palata esiintymislavoille ennen kuin hänen isänsä luopuu holhouksesta. Britney Spears ilmoitti vuoden 2019 alussa peruvansa kaikki tulevat keikkansa ja jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Tuolloin hän kertoi syyksi isänsä terveysongelmat.

Lue myös: Britney Spears vaatii oikeudelta holhouksen poistamista - 'Isä haluaa hallita koko omaisuutta'

Lue myös: Britney Spears sanoi olevansa kunnossa, fanit eivät uskoneet: "Silmäsi kertovat aivan muuta"

Lähde: New York Times

Kilpailut

Uusimmat