Kuva: AOP

Elämäntapamuutoksen tehnyt Rebel Wilson paljasti painonsa - pääsi tavoitteeseensa etuajassa

02.12.2020 17:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kertoo kärsineensä aiemmin tunnesyömisestä.

Muun muassa Pitch Perfect - ja Morsiusneidot-elokuvista tunnettu näyttelijä Rebel Wilson, 40, on paljastanut päässeensä laihdutusurakassaan tavoitepainoonsa. Nainen oli asettanut tavoitteekseen laihduttaa niin, että hänen painonsa olisi vuoden loppuun mennessä 75 kiloa. Nyt nainen on päässyt tavoitteeseensa kuukauden etuajassa.

- Vaikka tässä ei olekaan kyse vaa’an numerosta, vaan terveydestä, tarvitsin selkeän tavoitteen ja se oli 75 kiloa, Wilson kertoo Instagramin tarinoissaan.

Rebel Wilsonin Instagramin kuvavirrasta voi päätellä, että nainen on elänyt aktiivista ulkoilmaelämää juoksun, vaeltelun ja hiihdon merkeissä. Noin kuukausi sitten Wilson paljasti Drew Barrymoren haastattelussa, että hän on ”terveysvuotensa” aikana pudottanut painostaan noin 18 kiloa.

- Kärsin aiemmin tunnesyömisestä, ja reagoin sillä siihen, että minusta tuli kuuluisa kansainvälisesti. Ruokavalioni oli melkein pelkkiä hiilareita. Se oli herkullista, mutta minun kehotyypilläni minun pitää saada enemmän proteiinia, Wilson sanoi.

Rebel Wilson vuonna 2019 (kuva: AOP)

Lue myös: Rebel Wilson, 40, rakastui - poikaystävä on 11 vuotta nuorempi miljardööriperijä

Lue myös: Näyttelijä Rebel Wilson käytti eläintarhan vompattia treenipainona - julkaisi videon somessa

Lähteet: Fox, Fox

Kilpailut

Uusimmat