Kuva: AOP

Amanda Seyfried paljastaa nyt todellisen syyn, miksi kieltäytyi hittielokuvan roolista

08.12.2020 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Naiselle tarjottiin roolia Guardians of the Galaxy -elokuvasta, mutta hän pelkäsi elokuvan floppaavan eikä siksi halunnut roolia.

Näyttelijä Amanda Seyfried, 35, on kertonut, miksi kieltäytyi hänelle tarjotusta Guardians of the Galaxy -elokuvan roolista. Naiselle oli tarjottu Gamoran roolia Marvel-elokuvasta, joka muodostui valtavaksi menestykseksi vuonna 2014. Aiemmin Seyfried on perustellut roolista kieltäytymistä sillä, että häntä eivät houkutelleet rooliin liittyvät pitkät maskeerausajat. Nyt hän kuitenkin on kertonut The Hollywood Reporterin Awards Chatter -podcastissa syyksi sen, että hän pelkäsi elokuvan floppaavan.

- En halunnut olla osa ensimmäistä Marvel-elokuvaa, joka floppaa. Sanoin, että kuka muka haluaa nähdä elokuvan puhuvasta puusta ja pesukarhusta. Olin selvästi hyvin väärässä, Seyfried sanoo.

Nainen lisää, että hän tykkäsi elokuvan käsikirjoituksesta mutta pelkäsi floppielokuvan roolin tuomaa leimaa.

- Jos olet tuollaisen ison elokuvan tähti ja se floppaa, Hollywood ei anna sinulle anteeksi. Olen nähnyt tämän tapahtuvan joillekin, ja se oli minun pelkoni, Seyfried kertoo.

Lopulta naiselle tarjottuun rooliin kiinnitettiin Zoe Saldana. Guardians of the Galaxy -elokuvasta tuli vuoden 2014 kolmanneksi tuottoisin elokuva maailmanlaajuisesti. Suomessakin elokuva keräsi yli 100 000 katsojaa ja oli vuoden 17:nneksi katsotuin elokuva. Leffa oli myös kriitikoiden mieleen.

Amanda Seyfried on näytellyt muun muassa kahdessa Mamma Mia -elokuvassa sekä elokuvissa Les Misérables ja Yhdet häät ja kolme anoppia.

Lue myös: Tunnettu pesukarhu on kuollut - vaikutti Guardians Of The Galaxy -elokuvien hahmoon

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Amanda Seyfried häikäisi punaisella matolla H&M:n asussa - katso

Lähteet: Independent, Suomen elokuvasäätiö

Uusimmat