Kuva: Senja Rapila

Minna Parikka Me naisissa: "En olisi saavuttanut tätä kaikkea ilman kiusaamista"

09.12.2020 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Me naisten haastattelussa käy ilmi, että Parikkaa kiusattiin päiväkodista yläasteelle saakka.

Marraskuun alussa Minna Parikka, 40, pudotti pommin. Hän ilmoitti lopettavansa liiketoimintansa ja suuntaavansa uusien seikkailujen pariin. Ilmoitus tuli monelle yllätyksenä, sillä Parikan liiketoiminta kukoisti. Vuosien saatossa hänen kenkiään nähtiin myös lukuisien maailmantähtien jaloissa.

Parikan tie huipulle on ollut kivinen. Me naisten haastattelussa Parikka kertoo olleensa kiusattu lähes koko lapsuutensa. Hän kuitenkin uskoo, että kokemukset auttoivat häntä luomaan uraa muotimaailmassa. 

– En varmasti olisi saavuttanut tätä kaikkea, jos minua ei olisi kiusattu. Jos olisin elänyt hyvin tasaisen ja turvatun lapsuuden, en olisi ikinä lähtenyt muotialalle. Tai jos olisin lähtenyt, olisin tullut tosi nopeasti häntä koipien välissä takaisin, Parikka kertoo Me naisissa.

Parikan mukaan hän osaa kääntää kritiikin voimavaraksi ja on aina valmis näyttämään epäilijöille, että nämä ovat väärässä. 

– Kykenen olemaan haastavissa tilanteissa, koska olen pienestä pitäen tottunut siihen, että olemukseni ja tapani olla kyseenalaistetaan päivittäin. Olen kääntänyt kritiikin voimavaraksi ja saan siitä tosi paljon energiaa. Minulle tulee näyttämisen halu – ajattelen, että niinhän sä luulet, Parikka sanoo. 

Lue myös: Minna Parikka -kenkien kysyntä räjähti Torissa ja Facebookissa - kolme mallia, joita himoitaan eniten

Lue myös: Minna Parikan kenkiä on plagioitu, vaikka hänellä on mallisuoja pupunkorviin - muistatko nämä?

Lähde: Me naiset

Kilpailut

Uusimmat