Kuva: Kuvakaappaus/Youtube

Päähenkilönä mies, jolla on maailman pisin penis - lastenohjelma suututti vanhemmat Tanskassa

05.01.2021 18:15 - Roy Kokkonen

Tanskalaiskanavan uusi lastenohjelma on aiheuttanut kohun. Monet miettivät, onko mies, jolla on maailman pisin penis sopivaa katsottavaa 4-8-vuotiaille.

Uusi tanskalainen lastenohjelma John Dillermand on aiheuttanut kovaa keskustelua. Sen päähenkilöllä on maailman pisin penis, jota hän käyttää apunaan monen monituisissa tilanteissa. Asiasta on uutisoitu niin Tanskassa kuin Ruotsissa.

Ohjelma sai ensiesityksensä Tanskan yleisradioyhtiön DR Ramasjang -lastenkanavalla 2. tammikuuta. Se on suunnattu 4–8-vuotiaille lapsille ja sitä tullaan esittämään kokonaisuudessaan 20 jakson verran.

Jo ohjelman alkutunnuksesta selviää, mistä on kyse.

- Hän voi heiluttaa sitä ympäriinsä, hän voi pelastaa koko maailman, lastenohjelman tunnusmusiikissa lauletaan samalla, kun päähenkilö muun muassa piiskaa leijonaa peniksellään.

Sarjan jaksoja on ladattu myös YouTubeen. Ensimmäisessä jaksossa John käyttää penistään muun muassa grillin sytyttämiseen, sillä seurauksella tosin, että kärki syttyy palamaan. Lisäksi se on apuna koirien ulkoiluttamisessa.

Tiukkaa palautetta tekijöille

Tanskalaiskanavan Facebook-sivut täyttyivät kommenteista ohjelman ensiesityksen jälkeen. Jotkut kommentoijista ovat tyrmistyneet pahanpäiväisesti. Sarjaa on syytetty jopa pedofilian normalisoinnista.

"Onko tämä sarja oikeasti lapsille?", eräs kommentoi.

Osa puolestaan pitää sarjaa hupaisana.

"Kyllä lapset ymmärtävät, että kyse on fiktiosta", toinen totesi.

Animaatiohahmo John Dillermandilla on maailman pisin penis. (kuva: Kuvakaappaus/Youtube)

Kanava on sarjaan tyytyväinen

Kritiikistä huolimatta sarjaan ei tulla tekemään muutoksia. Kanavan päällikkö Morten Skov Hansen kertoo DR:lle, että he tulevat keskittymään sarjan herättämiin positiivisiin reaktioihin.

- Olemme oikein tyytyväisiä sarjaan, Hansen kertoo.

Hansenin mukaan sarjan tuotannossa on käytetty apuna muun muuassa lastenpsykologia.

- Monet vanhemmat ovat antaneet positiivista palautetta siitä, että sarjan avulla he ovat voineet puhua lastensa kanssa kehosta, hän toteaa.

Lue myös: Hengenvaarallinen kallonmurskaaja-somehaaste leviää - vanhemmat jakavat kuvia lastensa vammoista

Lue myös: Maailman vahvin poika on kuollut vain 21-vuotiaana - pääsi aikanaan Guinnessin ennätystenkirjaan

Lähteet: SVT, Aftonbladet, DR

Kilpailut

Uusimmat