Niko Saarisen uudenvuoden vietossa toistuu aina sama kaava: 'Ensimmäinen lupaus rikkoutuu heti'

04.01.2021 08:15 - Emmi Moilanen

Kulju X Saarinen -podcastissa puidaan tänään uudenvuoden lupauksia. Aiheen tiimoilta kuullaan tuttuun tapaan myös kuulijatarinoita.

Rosanna Kulju ja Niko Saarinen aloittavat vuoden ensimmäisen Kulju X Saarinen -podcastinsa jakson uudenvuoden lupausten parissa ja käyvät läpi kuulijoidensa lähettämiä ääniviestejä. Saarinen kertoo Kuljulle, että myös miehen omassa uudenvuoden vietossa toistuu yksi kaava.

Saarinen paljastaa, että tekee itse joka vuosi ne samat tutut lupaukset.

- Minä lupaan joka ikinen vuosi tismalleen saman, että lopetan röökin polton. Ja lopetan vielä kesken sen bile-illan, ja voin vannoa, että aina 00.00 kun kuvaan snäppivideota, siinä näkyy röökin savua koska minulla on rööki suussa. Eli ensimmäinen lupaus, mennyt saman tien, Saarinen nauraa.

- Tämä kuuluu ihan niihin vakiofraaseihin, joita minulla on. Ja sitten mies on toinen, hän jatkaa haaveillen kumppanin löytymisestä.

Tuoreessa jaksossa käy ilmi, että kaksikko samaistuu puolitiehen jääneisiin uudenvuoden lupauksiin. Joskus lupausten toteuttaminen ei pääse edes alkua pidemmälle.

”Pyysin viime jouluna lahjaksi siskoltani joogamaton, ja se on tuossa vuoden verran pölyttynyt rullalla työpöytäni alla. Kerran karanteenissa olin niin epätoivoinen, että avasin sen ja sitten muistaakseni makoilin sillä ja tein jonkun unijoogaharjoituksen ja sen jälkeen pistin takaisin rullalle, koska se haisi muovilta. Sellainen hieno treeni ja joogailua 2020, ehkä ensi vuonna…”

- Minulla on edelleen se hulahula-vanne neljässä osassa, joka rikkoi melkein kokonaisen asunnon. Että vähän niin kuin yhdyn tähän, Saarinen muistelee erästä treenivillitystään.

Kuulijatarinan myötä miehen mieleen nousee myös joogahaaste, johon hän taannoin innostui mukaan.

- Minulle luvattiin YouTube-videolla, ”seitsemän päivää, vatsalihakset näkyy” ja tämän tein siis. Ei, ei näkynyt ja aloin katsoa niitä kommentteja. Sinne oli tullut todella paljon kommentteja, että asennot ovat niin vääriä, että ne ovat niskalle niin haitallisia, että osalla ihmisitä oli mennyt niskat.

- Kun tein sitä, aloin miettiä jossain kohtaa, että teenköhän jotain väärin. Jäkitin itseäni niin, ettei se oikein tuntunut vatsassa vaan minulla oli koko ajan se hartiaseutu niin jännittyneenä.

Jaksossa kuullaan myös tarina, joka saa Kuljun ja Saarisen repeämään välittömästi yksimieliseen nauruun.

”Noin viisi vuotta sitten sain idean, että saan syödä ainoastaan samaan aikaan kuin kolme koiraani. Eli aamulla seitsemän aikaan ja illalla noin viiden aikaan. Jos koirani pystyy syömään vain kahdesti päivässä, miksi minä en pystyisi? No, illalla ennen viittä dieetti olikin jo ohi.”

- Eikö ollut symppis, Kulju hymyilee.

- On pakko sanoa, että minähän olin siinä vatsalihashaasteessa kokonaiset seitsemän päivää, niin olen meidän kuuntelijoihimme verrattuna aika pitkäjänteinen ihminen, Saarinen vitsailee nauraen.

Voit kuunnella lisää tarinoita uudenvuodenlupauksista tuoreesta Kulju X Saarinen -jaksosta. Pääset klikkaamaan itsesi podcastiin tästä.

Lue myös: Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

Lue myös: Niko Saarinen antoi ystävälleen joululahjan, joka meni aivan pieleen: 'Hän avasi sen porukoillaan'

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat