Kuva: AOP

Marilyn Manson vastaa vakaviin väkivaltasyytöksiin: "Kamalia todellisuuden vääristelyjä"

02.02.2021 11:45 - Iiro Myllymäki

Muun muassa Mansonin ex-puoliso Evan Rachel Wood syyttää miestä pitkään jatkuneesta hyväksikäytöstä.

Maanantaina uutisoitiin useamman naisen kohdistavan vakavia hyväksikäyttösyytöksiä rocklaulaja Marilyn Mansonille, oikealta nimeltään Brian Warner, 52. Syyttäjien joukossa on miehen ex-puoliso, näyttelijä Evan Rachel Wood, 33. Wood kuvaili Instagram-julkaisussaan joutuneensa Mansonin aivopesemäksi ja manipuloimaksi ja kokeneensa hyväksikäyttöä usean vuoden ajan. Ainakin neljä muuta naista on nyt astunut esiin ja syyttänyt Mansonia hyväksikäytöstä.

Evan Rachel Wood (kuva: AOP)

Marilyn Manson on ottanut kantaa tuoreisiin syytöksiin Instagram-päivityksessä.

”On selvää, että taiteeni ja elämäni ovat pitkään herättäneet kohuja, mutta nämä tuoreet väitteet minusta ovat kamalia todellisuuden vääristelyjä. Intiimit suhteeni ovat aina olleet täysin suostumuksellisia samanmielisten kumppanien kanssa. Huolimatta siitä, miten ja miksi jotkut ovat nyt päättäneet vääristellä menneisyyttä, tämä on totuus”, Manson kirjoittaa päivityksessä.

Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Evan Rachel Woodin ja muiden naisten syytöksillä on ollut konkreettisia seurauksia Marilyn Mansonille. Levy-yhtiö Loma Vista Recordings ilmoitti lopettavansa Mansonin viimeisimmän albumin promootion ja kertoi, ettei tee jatkossa yhteistyötä miehen kanssa. Lisäksi Manson otetaan pois tv-sarjojen Creepshow ja American Gods tulevista jaksoista, joissa hän esiintyy.

Marilyn Manson on ollut vastaavan kaltaisten syytösten kohteena aiemminkin. Vuonna 2018 hänestä ilmoitettiin poliisille ja häntä syytettiin seksuaalirikoksista, mutta syytteitä ei nostettu todisteiden puutteen vuoksi. Tuolloinkin Manson kiisti kaikki syytökset.   

Lue myös: Evan Rachel Wood syyttää rocktähti Marilyn Mansonia vuosien hyväksikäytöstä: 'Hän on vaarallinen'

Lue myös: TikTokin "laske sormesi alas" -haaste on sydäntäsärkevää katsottavaa - kertoo naisten ahdistelusta

Lähteet: Deadline, Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat