Kuva: AOP

Britney Spears rikkoi hiljaisuuden dokumenttikohun keskellä: "Jokaisella on tarinansa"

10.02.2021 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Spearsista ilmestynyt dokumentti on saanut aikaan kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Uutisoimme hiljattain uudesta The New York Timesin tuottamasta dokumentista Framing Britney Spears, joka on saanut sosiaalisessa mediassa aikaan suurta kohua. Dokumentti kertoo vasta 18-vuotiaana maailmanmaineeseen nousseen Britney Spearsin, 39, traagisen tarinan.

Spears on elänyt koko elämänsä enemmän tai vähemmän julkisuuden valokeilassa ja kärsinyt myös mielenterveysongelmista, joiden vuoksi hänet on asetettu isänsä Jamie Spearsin edunvalvonnan alaiseksi. Jamie ja Britney Spearsin holhousjärjestelyä käsitellään oikeudessa seuraavan kerran 11. helmikuuta.

Sosiaalisessa mediassa laulajan tilanne on saanut aikaan muun muassa #freebirtney-liikkeen, joka vaatii naisen vapauttamista isänsä holhouksesta. Tukensa ovat kohudokumentin jälkeen lukuisten fanien lisäksi osoittaneet myös monet Hollywood-kasvot, kuten Sarah Jessica ParkerMiley Cyrus ja Khloé Kardashian. 

Nyt myös Spears itse on rikkonut hiljaisuuden dokumenttikohun keskellä. Hän jakoi omalla Instagram-tilillään keikalta kuvatun videojulkaisun vuodelta 2017. Julkaisun jakotekstissä Spears muun muassa kertoo tekevänsä töitä sen eteen, että hän voisi elää normaalisti.

"En voi uskoa, että tästä esityksestä on jo kolme vuotta aikaa. Rakastan lavalla oloa, mutta otan aikaa oppiakseni ja ollakseni normaali ihminen. Rakastan nauttia jokapäiväisistä elämän perusasioista.

Jokaisella ihmisellä on tarinansa sekä otteensa toisten ihmisten tarinoista. Meillä kaikilla on lukuisia kauniita elämiä. Muista, että vaikka luulemme tietävämme paljon toisen ihmisen elämästä, se ei ole mitään verrattuna siihen varsinaiseen ihmiseen, joka on linssin toisella puolella," hän kirjoittaa.

Julkaisu on saanut Spearsin fanit osoittamaan tukeaan.

"Ota oma aikasi Britney. Me kyllä odotamme sitä, että olet valmis nousemaan jälleen lavalle."

"Lähetän sinulle niin paljon rakkautta."

"Britney, me haluamme kuulla sinun tarinasi."

"Britney, olemme niin pahoillamme kaikesta."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

Kohudokumentin trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Päivittääkö Britney Spears omaa Instagram-tiliään? Fanit ovat vakuuttuneita siitä, että ei

Lue myös: Britney Spearsin somekuvissa tapahtui käänne parempaan, fanit uskovat: "Hän jopa näyttää itseltään"

Kilpailut

Uusimmat