Kuva: AOP

Britney Spearsista tehty kohudokumentti järkytti fanit - "Justin Timberlake on ällöttävä miesvauva"

09.02.2021 16:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Justin Timberlake ja Britney Spears seurustelivat vuosina 1999-2003. Suhde päättyi huhuihin Spearsin uskottomuudesta. Nyt fanit syyttävät Timberlakea maalittamisesta ja naisvihasta.

Viime perjantaina julkaistu The New York Timesin tuottama dokumentti Framing Britney Spears on saanut fanit varpailleen. Dokumentti kertoo vasta 18-vuotiaana maailmanmaineeseen nousseen Britney Spearsin, 39, traagisen tarinan.

Popikoni on elänyt koko aikuisikänsä julkisuuden valokeilassa, minkä seurauksena hän on kärsinyt mielenterveysongelmista. Niiden myötä hänet on asetettu isänsä Jamie Spearsin edunvalvonnan alaiseksi.

Yksi dokumentin sivujuonne on Spearsin suhde poptähti Justin Timberlakeen. Kaksikko seurusteli vuosina 1999–2003. Suhteen on huhuttu päättyneen Spearsin uskottomuuden takia.

Spekulaatioita ruokki entisestään Timberlaken vuonna 2002 julkaisema Cry Me A River -kappale, jonka musiikkivideolla nähdään vaaleahiuksinen nainen, joka toimii Timberlaken selän takana.

Kumpikaan ei ole koskaan vahvistanut tai kiistänyt syytöksiä.

Justin Timberlake ja Britney Spears vuonna 2001. (kuva: AOP)

Vuonna 2003 toimittaja Diane Sawyer haastatteli tuolloin 22-vuotiasta Spearsia televisiossa. Sawyer tivasi nuorelta tähdeltä syytä, miksi tämä "aiheutti niin paljon kipua ja kärsimystä" Timberlakelle.

Dokumentin julkaisun jälkeen lukuisat Spearsin fanit ovat ottaneet nykyisin 40-vuotiaan Timberlaken hampaisiinsa Twitterissä. Monet syyttävät häntä naisvihasta ja vaativat anteeksipyyntöä lähes 20 vuotta tapahtumien jälkeen.

"Kaikki ovat Britneylle anteeksipyynnön velkaa, mutta erityisesti Justin Timberlake ja Diane Sawyer", eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

"Framing Britney Spears on vain yksi muistutus lisää, että Justin Timberlake on ällöttävä miesvauva", kirjoittaa toinen.

"Justin Timberlake on roskaa", eräs kommentoi.

Isän edunvalvonnassa yli vuosikymmenen ajan

Dokumentin keskiössä on Britney Spearsin ja hänen isänsä Jamien kohuttu holhoussuhde, jonka perusteella Jamie vastaa kaikista Britneyn raha- ja työasioista.

Poptähden isä on toiminut hänen holhoajanaan oikeuden määräyksellä jo vuodesta 2008 lähtien, kun Britney sai julkisen hermoromahduksen vuonna ja ajeli päänsä kaljuksi.

Holhoussuhteen jatkosta on käyty viime aikoina oikeutta. Britney Spears on ilmaissut olevansa tyytymätön järjestelyyn ja jopa pelkäävänsä isäänsä.

Laulajan tilanne on herättänyt fanien keskuudessa #FreeBritney-liikkeen, joka vaatii holhoussuhteen lopettamista. Muun muassa Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus ja Khloé Kardashian ovat osoittaneet tukensa kampanjalle dokumentin julkaisun jälkeen.

Jamie ja Britney Spearsin holhousjärjestelyä käsitellään oikeudessa seuraavan kerran 11. helmikuuta.

Lue myös: Britney Spearsin tatuointi herätti hämmentyneitä kysymyksiä: "Oletko liittynyt kulttiin?"

Lue myös: Britney Spears joogasi rannalla ja sai seuraajat hämmentymään: "Tulee ihan muut puuhat mieleen"

Lue myös: Britney Spearsin fanit huolestuvat päivä päivältä enemmän: "Nämä videot käyvät pelottaviksi"

Lue myös: Britney Spears julkaisi "meikittömiä" kuvia - Demi Lovato ihastelee, fanit epäilevät salaliittoa

Lähteet: Fox News, CNN, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat