Kuva: All Over Press

Kevin Hartin työntekijä varasti näyttelijältä yli 990 tuhatta euroa - 'Eli fantasioitaan todeksi'

13.02.2021 15:15 - Senja Rapila

Hartin henkilökohtainen shoppailija uskoi, ettei häntä saataisi kiinni teostaan.

Näyttelijä Kevin Hartilla, 41, työskennellyt henkilökohtainen shoppailija Dylan Syer, 29, on joutunut vaikeuksiin. Daily Mail uutisoi, että Syerin syytetään varastaneen yli miljoona dollaria Hartin varoja.

Syer työskenteli näyttelijälle vuonna 2015 ja teki kertoman mukaan "rehellistä" työtä jonkin aikaa. Syyttäjä on kertonut, että jonkin ajan kuluttua Syer alkoi siirtämään Hartin rahoja hiljalleen omille henkilökohtaisille pankkitileilleen, saaden kokonaissaldoksi yli 1,2 miljoonaa dollaria eli yli 990 000 euroa. Rikokset tapahtuivat vuoden 2017 lokakuun ja helmikuun 2019 välillä.

Kertoman mukaan Syer käytti rahoja muun muassa kalliisiin kelloihin, Louis Vuittonin laukkuihin, keräilynukkeihin ja maalauksiin. Hän jopa esitteli kalliita ostoksiaan julkisesti Instagram-tilillään. 

Sen jälkeen kun Syer pidätettiin, viranomaiset takavarikoivat hänen asunnostaan noin 206 000 euron arvosta esineitä ja käteistä.

- Syytetty on kertonut ajatelleensa, ettei hän jäisi kiinni teoistaan ja ajatteli sen vuoksi elää fantasiansa todeksi, syyttäjä on kertonut medioille.

Lue myös: Merkittävää roolia Star Wars -sarjassa esittänyt näyttelijä sai potkut - somekohu oli liikaa

Lue myös: Taitoluistelija Adam Rippon meni kihloihin suomalaisen miesystävänsä kanssa - ihanat kuvat someen

Lue myös: Frendit-sarjasta löytyi erikoinen "moka" - asialle varsin luonnollinen selitys

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat