Kuva: AOP

Meghan Markle ja prinssi Harry odottavat toista lastaan

15.02.2021 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pari sai esikoisensa vuonna 2019.

Meghan Markle, 39, odottaa puolinsona prinssi Harryn, 36, kanssa toista lasta. Sussexin herttuaparin tiedottajan mukaan pari on hyvin onnellinen ja odottaa innoissaan siskoa tai veljeä Archie-pojalleen.

Meghan kertoi viime vuoden lopulla saaneensa kesällä 2020 keskenmenon. 

- Se oli heinäkuinen aamu, joka alkoi täysin normaalisti: tein aamupalaa, syötin koirat, otin vitamiinit. Etsin kadonneen sukan, poimin värityskynän, joka oli tippunut pöydän alle. Laitoin hiukset ponnarille, ennen kuin ottaisin poikani kehdostaan. Sen jälkeen kun vaihdoin hänen vaippansa, tunsin pistävän krampin. Tipahdin lattialle lapsi sylissäni, hyräillen tuutulaulua, jolla pitäisin meidät molemmat rauhallisina. Tiesin, siinä esikoista sylissä pidellessäni, että menettäisin toisen lapseni, Markle kirjoitti jakamassaan artikkelissa.

Pariskunnan elo on muutoinkin ollut täynnä "draamaa". Suhteen alussa Meghanin luoneesta uutisoitiin paljon ja monet hovin työntekijöistä irtisanoutuivat. Tämän lisäksi tammikuussa 2020 he ilmoittivat jättävänsä kuninkaalisen sisäpiirin. 

Pari tiedotti aiheesta Instagram-tilillään. Päivityksessään he kirjoittivat päättäneensä pitkän pohdinnan jälkeen irtautua niin kutsuttujen kuninkaallisten "seniorijäsenten" roolista. 

Meghan ja Harry avioituivat vuonna 2018. Tällä hetkellä he asuvat Yhdysvalloissa.

Lue myös: Suits-kollega pelkää ottaa yhteyttä Meghan Markleen - ymmärrettävä syy

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan peruivat hyväntekeväisyystapahtuman - syynä sopimus Netflixin kanssa

Lähde: BBC

Suosittelemme

Uusimmat