Kuva: AOP

Donald ja Melania Trump saivat koronarokotteen kaikessa hiljaisuudessa - some ärähti

03.03.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ihmisiä on suututtanut etenkin se, että aiemmin Trump on vähätellyt suureen ääneen koronaa.

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump, 74, sai yhdessä vaimonsa Melania Trumpin, 50, kanssa koronarokotteen jo tammikuussa kaikessa hiljaisuudessa ennen muuttoaan pois Valkoisesta talosta. Rokotteiden määrästä tai valmistajasta ei ole tietoa.

Asia on vahvistettu CNN:lle Trumpin neuvonantajan toimesta. Myös Trump itse totesi Floridassa pidetyssä konferenssissa rokotteen olevan erittäin kivuton ja kehottaneensa ihmisiä hakemaan sen.

Kuten arvata saattaa, kaikki eivät ole julkitulleesta uutisesta innoissaan. Aiemmin Trumpia on muun muassa toistuvasti syytetty koronaviruksen vakavuuden vähättelystä. Hän ehdotti esimerkiksi valkaisuaineen käyttöä koronan torjunnassa. Hän ei myöskään presidenttiaikoinaan monien mielestä tehnyt tarpeeksi kannustaakseen kansaa kasvomaskien käyttöön tai turvaväleistä huolehtimiseen.

Lokakuussa julkisuuteen kerrottiin parin saaneen koronatartunnan. Trumpin virus sai sen verran huonoon kuntoon, että tämä joutui sairaalahoitoon. Tästä huolimatta hän muistutti kansalaisia siitä, ettei virusta kannata pelätä.

"Tunnen oloni erittäin hyväksi. Älkää pelätkö koronaa. Älkää antako sen hallita elämäänne. Olemme kehittäneet Trumpin hallinnon alaisuudessa todella hyviä lääkkeitä sekä lisänneet tietämystä. Voin paremmin kuin 20 vuotta sitten," Trump kirjoitti tuolloin tviitissään.

Näiden puheiden nojalla ei liene yllättävää, että rokotusuutinen on saanut sosiaalisen median ärähtämään. 

"Trump otti koronarokotteen, mutta ei halunnut meidän tietävän. Hän ei halunnut meidän uskovan sen turvallisuuteen. Hänen persoonansa on tärkeämpi, kuin sinun henkesi."

"Koronatartunnan saatuaan Trump julisti televisiossa siitä, kuinka hän on nyt immuuni koronalle. Kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa hän otti rokotteen heti, kun se vain oli mahdollista."

"Hänhän sanoi koronan jälkeen voivansa paremmin kuin koskaan. Miksi sitten rokote?"

"Hän on niin itsekäs."

Lue myös: Melania Trumpin käytös miehensä rinnalla sekoitti somen: "Hän on saanut tarpeekseen"

Lue myös: Harry Potter -tähti näyttelee Donald Trumpia, yhdennäköisyys hämmentää: "Pelottavaa"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat