Kuva: MTV3

Salkkarit-tähti jakoi Insite-elokuvan uunituoreen trailerin: "Vastanäyttelijäni on Oscar-ehdokas!"

06.03.2021 13:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Salatut Elämät -sarjasta tuttu Miia Ehrnrooth näyttelee odotetussa elokuvassa, joka ilmestyy valkokankaille maaliskuussa 2022.

Salatut elämät -sarjaan hiljattain palannut näyttelijä Miia Ehrnrooth, 34, jakoi Instagram-tilillään odotetun Insite-elokuvan tuoreen trailerin. Suomessa kuvattu elokuva on haalinut näytteljäkaartiinsa Ehrnroothin lisäksi näyttelijä-koomikko Jarkko Tammisen, 44, mediapersoona Janni Hussin, 29, sekä radiojuontaja Jenni Alexandrovan, 40. Tunnettujen suomalaisnimien lisäksi elokuvassa näyttelee Yön Ritari- ja The Expendables -elokuvista tuttu Hollywood-tähti Eric Roberts, 64.

Cindy-hahmoa Salatuissa elämissä näyttelevä Ehrnrooth kirjoittaa julkaisussaan, että Insite on hänen ensimmäinen englanninkielinen roolinsa, ja että elokuva julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa. Näyttelijä jättää roolijaon toistaiseksi arvailun varaan.

"Yayy! INSITE elokuvan traileri on julkaistu. Elokuva nähdään leffateattereissa maaliskuussa 2022. Minun ensimmäinen englannin kielen roolini, vastanäyttelijänä Oscar- ehdokas Eric Roberts sekä taisteluparina valkokangas debyyttinsä tekevä Janni Hussi. Jotta en liikaa paljasta, jätän muiden henkilöiden roolituksen vielä salaisuudeksi. Kiitos koko tiimille ja maaliskuussa 2022 skoolataan ja nähdään taas!"

Pääset katsomaan Ehrnroothin julkaisun ja elokuvan uunituoreen trailerin alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Saimaan ympäristössä kuvattu Insite on suurimmaksi osaksi englanninkielinen ja kertoo amerikkalais-suomalaisen perheen jännityksentäyteisestä elämästä. Elokuvan on ohjannut varkaudesta kotoisin oleva Jere Koistinen, 27. 

Derek-hahmoa näyttelevä Eric Roberts on näyttelijä Julia Robertsin, 53, isoveli ja Golden Globe-voittaja. Iltalehden mukaan Eric Roberts kertoi Sähköviesti-julkaisulle, että näytteleminen eri puolilla maailmaa tekee hänet onnelliseksi, ja tähti ei halua sivuuttaa pienempiä elokuvatuotantoja. 

Lue myös: Alexi Laihon kuolinsyy selvisi - Kimberly Gossilta koskettava Instagram-päivitys

Lue myös: Tänään tv:ssä: HBO-sarjaan perustuva floppielokuva - sekä katsojat että kriitikot hyljeksivät

Lue myös: Salkkarit-tähden hauskasta somevideosta valtava hitti - klipillä yli kaksi miljoonaa katselukertaa

Lähde: Iltalehti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat