Kuva: AOP

Mallilta hurja väite: "Machine Gun Kelly petti minua Megan Foxin kanssa"

28.03.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sommer Ray kertoo, että deittaili MGK:n kanssa silloin, kun räppäri ja Megan Fox alkoivat kuvaamaan yhdessä elokuvaa.

Kun räppäri Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, 30, lähti kuvaamaan Midnight in the Switchgrass -elokuvaa Puerto Ricoon, hän deittaili vielä 24-vuotiasta Sommer Ray -nimistä mallia. Elokuvan kuvauksissa MGK rakastui vastanäyttelijäänsä Megan Foxiin, 34.

Nyt Ray on kertonut, että räppäri suorastaan petti häntä ja oli iloinen, että ei ikinä harrastanut seksiä MGK:n kanssa.

- Deittailin häntä, mutta emme koskaan harrastaneet seksiä. Halusin odottaa ja varmistaa, että hän on hyvä minulle. Mutta Colson ei koskaan läpäissyt testiä, koska hän petti minua Megan Foxin kanssa, Ray sanoi Impaulsive-podcastin haastattelussa.

- Olimme yhdessä Puerto Ricossa, jossa elokuvaa kuvattiin, Olin innoissani, kun hän pyysi minua käymään siellä ja halusin myös tavata Foxin. Odottelin hotellilla aina kun hän oli kuvaamassa enkä ajatellut, että kuvauksissa olisi myös tunteita mukana.

Fox oli vielä virallisesti naimisissa Brian Austin Greenin kanssa ja heillä on yhteisiä lapsia. Sommer ei siis ollut huolissaan.

- Ajattelin, että Megan on vanhempi ja naimisissa, niin en nähnyt siinä mitään vaaraa.

Fox ja Machine Gun Kelly varmistivat huhutun seurustelusuhteensa viime heinäkuussa. Kelly kertoi syksyllä radiopersoona Howard Sternin haastattelussa, että on elämässään ensimmäistä kertaa rakastunut.

- Tämä on ehdottomasti ensimmäinen kokemukseni oikeasta rakkaudesta. En edes uskonut, että mitään tällaista olisi olemassa. Rakastuin ensimmäistä kertaa elämässäni.

Lue myös: Machine Gun Kellyn rakkauskoru aiheutti hämmennystä: "Suloista vai karmivaa?"

Lue myös: Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn uskottiin olevan kihloissa - ystävä kiistää huhut

Lue myös: Brian Austin Green jakoi romanttisen kuvan eksänsä Megan Foxin kanssa naistenpäivän kunniaksi

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat