Kuva: AOP

Netflix ilmoitti ilouutisen jatkosta Bridgerton-faneille - innostusta hillitsee vain yksi asia

14.04.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Aiemmin tässä kuussa kerrottiin, että yksi sarjan päätähdistä ei liity enää joukkoon.

Suursuosioon nouseen Bridgerton-sarjan kuvaukset aloitettiin aiemmin tässä kuussa. Ilmoitus sai fanit innostumaan siihen saakka, kunnes kävi ilmi, ettei yksi päätähdistä ole enää mukana. Herttua Simon Bassettia näyttelevä Regé-Jean Page, 31, ei Netflixin ilmoituksen mukaan ole mukana sarjan uusissa jaksoissa. Ilmoitus ei faneja miellyttänyt ja moni kertoikin aikovansa boikotoida sarjaa. 

Niin tai näin, selvää on tällä hetkellä myös se, ettei tarina lopu toisenkaan tuotantokauden jälkeen. Netflix ilmoitti nimittäin juuri, että sarjasta tehdään myös kolmas ja neljäs tuotantokausi. 

Ilmoitus otettiin innolla vastaan, vaikka yksi asia selvästi hillitsee fanien innostusta.

"Jos herttua ei ole mukana, sarja on pilalla."

"Tuleeko herttua olemaan mukana?"

"Jatko on ihan turhaa ilman herttuaa."

Päätähden poisjäänti siis selvästi kaihertaa fanien mieltä. Fakta on kuitenkin se, että alun perinkin Pagen roolihahmon kohdalla puhuttiin yhdestä kaudesta. Myöhemmin hänelle tarjottiin mahdollisuutta paluuseen, hän kuitenkin kieltäytyi. Aiheesta voit lukea lisää täältä

Netflix-sarja Bridgertonista tuli heti julkaisunsa jälkeen supersuosittu. 1800-luvun Englantiin sijoittuva sarja nousi välittömästi julkaisunsa jälkeen suureen suosioon ja tällä hetkellä se kantaakin Netflixin katsotuimman televisiosarjan viittaa harteillaan. 

Lue myös: Podcast-juontaja kutsui Bridgerton-tähteä "lihavaksi tytöksi" - näyttelijä ei jäänyt sanattomaksi

Lue myös: "Huomasiko kukaan?" - Bridgerton-tähti teki merkittävän paljastuksen sarjasta

Kilpailut

Uusimmat