Kuva: AOP

Katsojaluvut romahtivat Piers Morganin potkujen jälkeen - tv-pomot kosiskelevat nyt takaisin

31.05.2021 18:15 - Roy Kokkonen

Meghan-kommenteista potkut saanutta Piers Morgania kosiskellaan takaisin Good Morning Britain -ohjelmaan, sillä miehen potkujen jälkeen ohjelma menetti satoja tuhansia katsojia.

Juontaja Piers Morgan, 56, jätti brittikanava ITV:n suositun Good Morning Britain -aamuohjelman, kun hänen kommenttinsa herttuatar Meghanista, 39, aiheuttivat kohun ja historiallisen valitusryöpyn. Ohjelman katsojaluvut ovat kuitenkin laskeneet dramaattisesti Morganin lähdön jälkeen. The Sun uutisoi, että kanavan pomot kosiskelevat nyt miestä takaisin.

Morganin potkut ovat sivujuonne prinssi Harryn, 36, ja Meghanin keväisen haastattelun aiheuttamassa kohussa. Harry ja Meghan avautuivat maaliskuussa Oprah Winfreylle antamassaan haastattelussa kokemistaan epäkohdista kuninkaallisessa perheessä.

Morgan piti herttuaparin puheita valeena.

– Olen pahoillani, mutta en usko sanaakaan siitä, mitä Meghan Markle sanoi. En uskoisi, vaikka hän lukisi minulle säätiedotusta, Morgan tylytti lähetyksessä.

Hän ajautui kiistaan ohjelman muiden juontajien kanssa ja lopulta käveli ulos suorasta lähetyksestä.

Morganin puheet poikivat ennätysmäärän valituksia. Yhteensä niitä tuli lähes 60 000, joiden joukossa oli myös herttuatar Meghanin tekemä valitus.

Piers Morgan lähti ovet paukkuen suorasta lähetyksestä, kun hänen kollegansa eivät sulattaneet miehen puheita herttuatar Meghanista. (kuva: AOP)

Katsojaluvut romahtivat

Morgan onnistui nostamaan kollegansa Susanna Reidin kanssa ohjelmansa maan suosituimmaksi aamuohjelmaksi päihittäen jopa Britannian yleisradioyhtiö BBC:n Breakfast-ohjelman.

Morganin lähdön jälkeen sadat tuhannet katsojat vaihtoi kanavaa. 

Nyt kohujuontaja kertoo, että ohjelman ahdinko on saanut myös tv-pomot toisiin aatoksiin.

– He ovat lähestyneet minua. Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, Morgan kommentoi The Sunille.

Itsevarma juontaja on vakuuttunut, että pystyisi palauttamaan katsojaluvut entiselle tasolle. Hän kuitenkin epäilee, saisiko tehdä sen omalla tavallaan.

– Minut palkattiin siksi, että minulla on vahvoja ja rehellisiä mielipiteitä. Mutta lopulta minun olisi pitänyt pyydellä mielipiteitäni anteeksi, Morgan täräyttää.

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lue myös: Piers Morganin Meghan-kommenteista ennätysmäärä virallisia valituksia - mies itse reagoi vähätellen

Lue myös: "En halunnut enää elää", herttuatar Meghan kertoo - hovi pelkäsi Archien olevan liian tummaihoinen

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat