Kuva: AOP

Frendit-tähti Matthew Perry on eronnut - kihlauksesta vain seitsemän kuukautta

02.06.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pari seurusteli vuodesta 2018 saakka.

Frendit-näyttelijä Matthew Perry, 51, on lehtitietojen mukaan eronnut kihlatustaan Molly Hurwitchista, 29. Perry vahvisti uutiseen People-lehdelle. 

- Joskus asiat eivät vain toimi ja tämä oli yksi niistä. Toivon Mollylle pelkästään kaikkea hyvää. 

Perry ja Hurwtch liitettiin ensimmäisen kerran romanttisessa mielessä yhteen vuonna 2018. Viime vuoden marraskuussa hän paljasti kihlausuutisen. 

- Päätin kosia. Ja onneksi tein sen, sillä seurustelen maailman mahtavimman naisen kanssa, Perry kertoi tuolloin People-lehdelle.

Tieto erosta tuli vain muutama päivä odotetun Frendit-paluun jälkeen. Kyseisen jakson jälkeen moni katsojista osoitti huolensa Perryn terveydentilasta. Monien mukaan Perry vaikutti hämmentyneeltä ja hänen puheensa oli joidenkin mielestä epäselvää. Perryn tiedetään vuosien saatossa kamppailleen päihdeongelman kanssa. 

Jakson ohjannut Ben Winston kuitenkin vakuuttaa, että mies voi tällä hetkellä erittäin hyvin eikä kamppaile terveydentilansa kanssa. 

- Hän voi hyvin. Ihmiset vain voivat toisinaan olla todella epäystävällisiä. Rakastin tehdä töitä Perryn kanssa. Hän on loistava näyttelijä. Olen etuoikeutettu, kun sain olla mukana ja ohjata häntä tässä jaksossa, Winston sanoo.

Koko jutun aiheesta voit lukea täältä

Lue myös: Frendit teki näyttelijöistään miljonäärejä - katso, paljonko heille maksettiin paluujaksosta

Lue myös: Frendien Matthew Perry paljasti epämieluisan muiston kuvauksista: "Se ei ollut tervettä ajattelua"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat