Kuva: Nelonen / Jukka Alasaari

The Voice of Finlandin All Stars -kauden tähtivalmentajat paljastettiin - kaikki tuttuja vuosien takaa

15.06.2021 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen ovat mukana erikoiskaudella, jossa nähdään kilpailijoita aiemmilta kausilta.

The Voice of Finland -ohjelmasta nähdään syksyllä All Stars -kausi, jossa aiemmilta kausilta tutut kilpailijat ottavat mittaa toisistaan. Nyt kyseisen kauden tähtivalmentajat on paljastettu, ja teemaan sopivasti hekin kaikki ovat aiemmilta kausilta tuttuja. Mukana nähdään Elastinen, Tarja Turunen ja Michael Monroe.

Michael Monroe on toiminut kolmikosta pisimpään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän oli mukana kausilla 1-6. Elastinen nähtiin valmentajana kausilla 1-3, ja Tarja Turunen valmensi omia tiimejään kausilla 4-5.

- Tämä on hienoimpia asioita, mitä mulle on tapahtunut vuosikausiin. Mä olen kaivannut, ja sydän on ollut aina Voicessa. Harmitti silloin, kun se loppui, mutta nyt tämä on maailman paras pay back, että me ollaan täällä kolmestaan. Ei voi muuta kuin nauttia! Tämä on aivan mieletöntä! kommentoi Michael Monroe.

- Ihan supersiistiä olla taas tässä! sanoo puolestaan Tarja Turunen.

- Upealta tuntuu taas istua tässä pitkästä aikaa! En malta odottaa, että kausi alkaa ja päästään taas kuuntelemaan hurja määrä hienoja laulajia ja tällä kertaa ekstrahienoja, koska kaikki on olleet jo liveissä mukana! Elastinen kertoo.

Elastinen ja Michael Monroe ovat toisilleen tuttuja jo aiemmilta kausilta, mutta miehet eivät ole olleet ohjelmassa samaan aikaan mukana Tarja Turusen kanssa.

- Tarja on mulle vähän yllätys, mä en ihan tiedä, miten kova vastus hän saattaa olla. Michael on mun vanha arkkivihollinen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Siihen mä olen jo tottunut vähän, että häntä vastaan joutuu tosi koville. Tarjasta saattaa tulla yllättävä vastus, Elastinen arvioi muita valmentajia.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta. Kaudella mukana olevat laulajat ovat aiemmilla kausilla päässeet livelähetyksiin asti. Ohjelmaformaatin tämänlainen muunnos nähdään nyt ensimmäistä kertaa maailmassa Suomessa ja Ranskassa. Kausi on kuuden jakson mittainen.

Lue myös: Yllätysuutinen: Redrama jättää The Voice of Finland -ohjelman

Lue myös: IL: Menestyshitin jälkeen Elastisen elämässä riitti kosteita juhlia - "Olin ihan irti kaikesta"

Kilpailut

Uusimmat