Kuva: Lars Johnson / Nelonen

MTV: TIS-Mirkku löysi rinnalleen uuden rakkauden: "Katsoin Ainoa ja ajattelin, että se on menoa"

21.06.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pari tapasi toisensa ensimmäisen kerran vapun tienoilla.

Viime kauden Temptation Island -sarjasta tuttu Mirkku, 21, on löytänyt uuden rakkauden, kertoo MTV. MTV:n mukaan rakkaus löytyi, kun Mirkku puhui videopuhelun välityksellä Tempparit-ystävänsä Sonyan kanssa. 

–Katsoin Ainoa ja ajattelin, että nyt se on menoa. Hän oli niin hyvännäköinen, että minun oli pakko saada hänet, Mirkku muistelee MTV:lle.

Mirkun mukaan hänen uusi kumppaninsa on otettu lähipiirissä hyvin vastaan. Jos ongelmia jonkun kanssa asian suhteen tulisi, on Mirkulla selkeät sävelet. 

– Kyllä se asia on ollut itselleni alusta alkaen ok, enkä ole joutunut miettimään sitä kenen kanssa seurustelen. Minulla ei ole asian kanssa ongelmaa, mutta jos jollain muulla on suhteistani ongelma, potkaisen heidät ulos elämästäni.

Mirkku osallistui Temptation Islandiin silloisen puolisonsa Mikan kanssa. Mirkun mukaan pari on edelleen hyvissä väleissä. 

– Kyllä Mika tiesi suuntautumisestani alun perinkin, eikä se ollut salaisuus. Näimme pari viikkoa sitten, kun kävimme yksillä. Olemme edelleen kavereita.

Lue myös: Yle: Tosi-tv-osallistujat saavat vain satasia palkkiota - sopimusrikosta kymmenien tuhansien sakko

Lue myös: IS: Seksiä Temppareissa harrastanut Joanna joutui somevihan kohteeksi - sai myös tappouhkauksia

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat