Kuva: YouTube

Kauhuleffasarja Fear Streetin uusi ahdistava traileri julkaistiin: "Kylmät väreet"

29.06.2021 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjan ensimmäinen osa sijoittuu vuoteen 1994.

Netflix julkaisee kolme elokuvaa sisältävän kauhuleffasarjan. Fear Street perustuu R.L Stinesin samannimiseen kirjasarjaan, jonka ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1989. Elokuvat ohjaa Leigh Janiak.

Elokuvat kattavat kolme erilaista ajanjaksoa 300 vuoden sisällä. Ensimmäinen osa sijoittuu vuoteen 1994 ja se julkaistaan 2. heinäkuuta. Toinen osa sijoittuu vuoteen 1978 ja se näkee päivänvalon 9. heinäkuuta. Viimeinen osa sukeltaa vuoteen 1666 ja se julkaistaan 16. heinäkuuta.

Sarjan ensimmäisen osan tiiseri antoi jo odottaa paljon, mutta tuore traileri saa todellakin niskavillat pystyyn. Tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen Shadysiden kaupunkiin, jossa teinit huomaavat yllättäen kotikaupunkinsa kammottavien tapahtumien olevan yhteydessä toisiinsa ja tajuavat, että he saattavat itse olla seuraavia uhreja.

Reilun minuutin mittainen traileri on täynnä ahdistavia kohtauksia ja säikäyttelyä. Selvää on, että kauhufaneihin tämä tarina osuu ja uppoaa, etenkin jos fiilistelee vielä mennyttä 90-lukua. 

"Kylmät väreet. Niin sairaan hienot 90-luku fiilikset."

"Todella, todella vaikuttavaa."

"Näyttää niin hyvältä. Odotan innolla."

Trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: "Kukaan ei tee tätä" - Netflix-hitiksi noussut fantasiasarja sai vuosia sitten täystyrmäyksen

Lue myös: Kaikkien aikojen oudoin deittiohjelma? Netflixin uutuussarjassa treffeille mennään naamioituneina

Kilpailut

Uusimmat