Kuva: All Over Press

Lähde: Britney Spearsin eksä kommentoi kylmäävästi holhouskiistaa - salassapitosopimuksesta huolimatta

01.07.2021 16:45 - Senja Rapila

Spearsin holhouskiista on tällä hetkellä kuuma puheenaihe. Julkkikset, ystävät ja perheenjäsenet ovat tukeneet Spearsia julkisesti antamalla lausuntoja Spearsin isän holhouksen lakkauttamisen puolesta.

Laulaja Britney Spearsin, 39, ensimmäinen aviomies ja lapsuudenystävä Jason Alexander on ottanut väitetysti kantaa holhouskohuun siitä huolimatta, että hän on allekirjoittanut salassapitosopimuksen laulajan henkilökohtaisista asioista.

Daily Mail -sivusto uutisoi siitä, kuinka Twitter-tili @FreeBritneyLive on omien sanojensa mukaan saanut  lausunnon Alexanderilta. Julkaistun lausunnon mukaan Alexander on kertonut, että Britney on joutunut holhouksensa aikana kokemaan paljon vääryyttä.

"Minut pakotettiin kirjoittamaan salassapitosopimus, mutta en voi hyvällä omallatunnolla pysyä hiljaisena asioista, joita näin tapahtuvan. Jopa aikoja sitten me kaikki näimme merkkejä Jamien ahneudesta. Hän piti tytärtään tiukasti kahleissa aivan kuten hän tekee nytkin", tekstissä kirjoitetaan.

"En halua mennä liian syvälle tähän, sillä tämä tarina ei ole minun kerrottavissani. Sitten kun Britney vihdoin suostuu haastatteluun tai tekemään kirjan, voin sanoa, että asiat, joita hän paljastaa, ovat selkäydintä kylmääviä. Hänen lausuntonsa viime viikolta ei edes raapaise pintaa siitä, mitä kaikkea hän on joutunut kokemaan viimeisen 13 vuoden holhouksen aikana."

Alexander ja Spears menivät 22-vuotiaina naimisiin vuonna 2004 Vegasissa neljältä aamuyöllä. Avioliitto ei kestänyt pitkään, sillä se mitätöitiin 55 tunnin jälkeen. 

Oikeus eväsi pyynnön

Oikeus päätti myös tällä kertaa evätä laulajan pyynnön vapautua isänsä Jamie Spearsin holhouksen alaisuudesta. Britney joutui holhouksen alaiseksi vuonna 2008 julkisen hermoromahduksensa myötä ja mielenterveysongelmiensa vuoksi. Spears on pyytänyt aiemminkin oikeudelta, ettei hänen isänsä olisi hänen holhoojansa.

Tuomioistuimen päätökksessä on todettu, että Britney olisi "kykenemätön" hallitsemaan taloudellisia resurssejaan tai vastustamaan petoksia.

Uutisoimme aiemmin Britneyn antamasta lausunnosta, jossa hän muun muassa kertoi olevansa traumatisoitunut kokemastaan ja sanoi, ettei hänen holhoojansa (eli isänsä) anna hänen poistaa hormonaalista ehkäisyä käytöstä. 

Britney Spears on kertonut haluavansa lakkauttaa holhouksen. (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spearsin sisko rikkoi pitkän hiljaisuutensa ja kommentoi vihdoin holhoustilannetta

Lähde: Daily Mail, Variety

Kilpailut

Uusimmat