Kuva: AOP

Britney Spears haluaa isälleen lähestymiskiellon, esitti uusia syytöksiä: 'Tämä on silkkaa julmuutta'

15.07.2021 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Poptähti puhui uudelleen oikeudessa holhousjärjestelystä ja sanoi haluavansa, että hänen isäänsä syytetään holhousaseman väärinkäytöstä.

Britney Spears, 39, on puhunut jälleen oikeudessa holhousjärjestelmästä, jonka alaisuudessa hän on ollut vuodesta 2008 lähtien. Spears kertoi oikeudessa haluavansa, että hänen isäänsä Jamie Spearsia syytetään holhousaseman väärinkäytöstä. Hän kertoi haluavansa, että hänen isänsä toimista aloitetaan tutkinta ja että tämän rooli hänen holhoajanaan puretaan. Spearsin lausunnosta kertoo muun muassa CNN.

Spears puhui oikeudessa tunteikkaasti kokemuksistaan, ja CNN:n mukaan nainen murtui välillä kyyneliin. Nainen kertoi, että hänet on pakotettu syömään lääkitystä vasten tahtoaan.

- Luulin, että holhoajani yrittivät tappaa minut, Spears sanoi.

Metro-julkaisun mukaan Spears kertoi tuomari Brenda Pennylle, että häneltä oli kielletty vitamiinien ja kahvin kuluttaminen.

- Tuo ei ole väärinkäytös, tuo on silkkaa julmuutta, Spears sanoi.

Britney Spearsin faneja kerääntyi oikeustalon edustalle osoittamaan mieltä. Free Britney -liikkeellä pyritään tukemaan Spearsia tämän pyrkimyksissä vapautua holhouksesta. (kuva: AOP)

Spears toisti toiveensa siitä, että hänen isänsä poistetaan holhoajan tehtävistä. Hänen isänsä on vastannut ainakin osittain tähden holhoamisesta melkein koko 13 vuotta jatkuneen järjestelyn ajan. Spears esitti myös toiveen siitä, että koko edunvalvontasuhde lopetettaisiin, mutta sanoi hänen prioriteettinsa olevan tässä vaiheessa isän roolin purkaminen. Hän kertoi olevansa toistaiseksi tyytyväinen siihen, että toinen holhoaja Jodi Montgomery pysyy toimessaan.

- Isäni pitää poistaa jo tänään, ja Jodi voi jäädä auttamaan minua, Spears sanoi Metron mukaan.

Lisäksi Spears haluaa isälleen lähestymiskiellon, kertoo The Guardian.

- Olen aina pelännyt isääni hyvin paljon, Spears sanoi.

Spears sai nyt oikeudessa pitkäaikaisen tahtonsa läpi siinä, että hän saa valita itse itselleen asianajajan. Kun holhoussuhde asetettiin voimaan vuonna 2008, Spearsin ei katsottu olevan henkisesti kyvykäs valitsemaan itselleen asianajajaa, joten oikeus määräsi Samuel D. Inghamin naisen asianajajaksi. Ingham vetäytyi juuri pois roolistaan, ja nyt Spearsin asianajajana toimii Mathew Rosengart. Rosengart antoi haastattelun oikeustalon ulkopuolella ja vaati Spearsin isää astumaan vapaaehtoisesti pois tehtävistään, koska tämä olisi hänen mukaansa Spearsin parhaaksi.

Spears puhui ensimmäisen kerran julkisesti oikeudessa kesäkuussa, jolloin hän kertoi muun muassa halustaan haastaa perheensä oikeuteen. Hän kertoi, että holhousjärjestelmä on traumatisoinut hänet ja hänet on esimerkiksi pakotettu tekemään töitä vasten tahtoaan. Hän myös kertoi, että hänen ei ole annettu lopettaa ehkäisyä, vaikka hän haluaisi saada lapsen poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.

Lue myös: Britney Spearsin Instagram-kuvateksti poistettiin - viittasi kohulausuntoon oikeudessa

Lue myös: Lähde: Britney Spearsin eksä kommentoi kylmäävästi holhouskiistaa - salassapitosopimuksesta huolimatta

Lähteet: CNN, Metro, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat