Kuva: AOP

Rihanna on nyt maailman rikkain naismuusikko - jättiomaisuus ei tosin ole karttunut vain laulamalla

05.08.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Viime vuosina musiikin saralla hiljaiseloa pitänyt Rihanna on nyt miljardööri, kertoo talouslehti Forbes.

Laulaja Rihanna, 33, on nykyään miljardööri ja samalla maailman varakkain naismuusikko. Asiasta uutisoi talouslehti Forbes.

Kahdeksan kertaa Grammy-palkitun Rihannan nettovarallisuus on lehden mukaan 1,7 miljardia dollaria, eli noin 1,4 miljardia euroa. Laulaja ei kuitenkaan ole tehnyt suurinta osaa omaisuudestaan musiikilla, vaan kosmetiikkabisneksellä.

Hän omistaa Fenty Beaty -brändistä 50 prosenttia, ja tuon omistuksen arvoksi on arvioitu 1,4 miljardin dollaria, eli noin 1,18 miljardia euroa. Lisäksi hän omistaa hyvin menestyvän alusvaatefirman Savage x Fentyn, jonka arvioidaan olevan 270 miljoonan dollarin, eli yli 220 miljoonaa euron arvoinen.

Barbadoksella syntynyt Rihanna on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa musiikin saralla. Hänen viimeisin albuminsa julkaistiin viisi vuotta sitten, eikä uutta musiikkia vaikuta olevan tiedossa lähiaikoina.

Rihannan firmat kantavat hänen sukunimeään. Hänen oikea nimensä on Robyn Rihanna Fenty. Laulaja on aiemmin kertonut, että hän ei ole halunnut tuputtaa artistinimeään musiikin ulkopuolelle.

– Käytän Fenty-nimeä musiikin ulkopuolisissa yhteistöissä, jotta Rihannaa ei tarvitse kuulla joka kerta, kun teen jotain. Rihanna jäi musiikkiin, mutta muita brändejä kutsutaan Fenty-nimellä, hän kertoi The New York Times Style Magazinelle vuonna 2019.

Lue myös: Rihannan asuyhdistelmä on kuin suoraan 2000-luvun taitteesta - katso nostalgiset kuvat vuosien takaa

Lue myös: Rihanna puki microshortsit tyylillä treffeille - katso kuva kesäisestä asukokonaisuudesta

Lähteet: Forbes, NYT, Independent

Kilpailut

Uusimmat