Kuva: Samuli Vienola

Suomalaisjuontajan jalkakylpy päättyi kohtalokkaasti sairaalaan: 'Tilanne kuin Aku Ankasta'

13.08.2021 13:45 - Henna Koste

Radiojuontaja Aleksi Korpijaakko joutui maanantaina sairaalaan erikoisen tapaturman seurauksena.

Suomiräpin Iltapäivää juontavaa Aleksi Korpijaakkoa ei kuultu radiossa tällä viikolla tuttuun tapaan. Juontaja ei olisi osannut arvata maanantaina jalkakylpyä suunnitellessaan, millaiset seuraukset hemmotteluhetkellä tulee olemaan. 

- Muistin, että meillä on himassa sellainen vanha jalkakylpylaite. Se oli ollut todella vähällä käytöllä. Virittelin sen kylpyhuoneeseen ja laitoin pistokkeen seinään. Laite lämmittää veden ja tekee kuplia, mutta se ei tuntunut toimivan kovin hyvin, Korpijaakko kuvailee. 

Juontaja ei antanut laitteen tehottomuuden häiritä. Hetken kuluttua hänet yllätti kuitenkin jano, ja apuhan oli lähellä. 

- Ajattelin, että hörppään hanasta vettä. Otin hanasta kiinni ja tajusin, että nyt tapahtuu jotain: en saa kättä irti siitä. Valot alkoivat vilkkumaan ja lensin lattialle. Tajusin, että olin saanut sähköiskun. Laite oli ollut rikki ja johtanut koko ajan sähköä jalkoihini. Hetken kuluttua sain jonkun äänenkin päästettyä, ja vaimoni juoksi katsomaan, mitä tapahtuu. Pyysin häntä ottamaan kylpylaitteen pistokkeen pois seinästä, Korpijaakko kertoo.

Hätäkeskuksesta kehotettiin lähtemään sairaalaan.

- Haartmanin sairaalassa otettiin sydänfilmit. Olin siellä yön yli ja vielä aamunkin tarkkailussa. Lopputulema on se, että käsi ja jalka ovat vähän kipeitä, Korpijaakko sanoo. 

Keskiviikko meni levätessä, mutta loppuviikolla juontaja pääsi jo tekemään omaa lähetystään. Jalkakylpylaitteen Korpijaakko kiertää jatkossa kaukaa. 

- Siellä se odottaa kierrätystä. Ei siis mitään kirppiskierrätystä, vaan se pitää tuhota. En ole uskaltanut siihen nyt koskea, Korpijaakko naurahtaa.  

Sosiaalisessa mediassa kommelluksesta kerrottuaan hän on saanut paljon viestejä. 

- Moni on sanonut, että kauhea keissi, mutta myöntänyt, että naurattaahan se. Se on kuin suoraan jostain Aku Ankasta, radiojuontaja toteaa. 

Lue myös: Lähdössä mökille? Asiat, jotka kannattaa hoitaa kotona kuntoon ennen lähtöä

Kilpailut

Uusimmat