Kuva: AOP

Lähde paljastaa Bridgerton-tähden eronneen - syy löytynee osittain hittisarjan kuvauksista

16.08.2021 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Bridgertonin toisen kauden kuvaukset ovat käynnissä parhaillaan.

Lähde kertoo Netflixin hittisarja Bridgertonista tutun Phoebe Dynevorin, 26, eronneen kumppanistaan, koomikko Pete Davidsonista, 27. Pari ehti seurustella viiden kuukauden ajan. 

- Peten ja Phoeben romanssi oli todellinen pyörremyrsky ja alusta asti he olivat molemmat täysin sitoutuneita, lähde kuvailee.

Lähteen mukaan pari on yrittänyt kamppailla kaukosuhteen kanssa, kun Dynevor on joutunut pysyttelemään Iso-Britanniassa Bridgertonin toisen kauden kuvausten vuoksi ja Davidsonin puolestaan pitää Yhdysvalloissa kiireisenä Saturday Night Liven kuvaukset. Työkiireet ovat siis pitäneet pariskunnan jonkin aikaa eri puolillä palloa eikä heillä ole ollut mahdollisuutta matkustella tapaamaan toisiaan.

- Välimatka on ollut rasite heille. He jäävät läheisiksi, mutta jos jotakin radikaalia ei muutu, heidän suhteensa ei toivu, lähde kuvailee. 

Erosta uskotaan kielivän myös sen, että kun Dynevor nyt aloitti lomansa, hän suuntasi ystäviensä kanssa matkailemaan Kroatiaan eikä suinkaan vierailemaan kumppaninsa luokse Yhdysvaltoihin.

Lue myös: Onko jo ikävä Bridgertonin jättänyttä Regé-Jean Pagea? Lähde kertoo hänen loistavan pian valkokankaalla

Lue myös: 'Se tulee olemaan maaginen' - Phoebe Dynevor kommentoi uutta Bridgerton-tuotantokautta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat